Advert
Advert
Advert

Bakan Osman Aşkın Bak, KYK İl Müdürleri ile Bir Araya Geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ankara’da düzenlenen Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Bakan Osman Aşkın Bak, KYK İl Müdürleri ile Bir Araya Geldi
Bakan Osman Aşkın Bak, KYK İl Müdürleri ile Bir Araya Geldi admin

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda “Yatak kapasitesinde müthiş bir yatırım hamlesiyle 180 binlerden 622 binlere ulaşıldı. Hedefimiz talep eden tüm öğrencilerimizi KYK Yurtlarımızın konforuyla buluşturmak onlara ev sahipliği yapmak.” dedi.

“Biz, çok büyük bir aileyiz. Bu ailenin her bireyi bizim için önemli. Yurtlarda kendi çocuklarınızın kaldığını düşünerek hizmet etmeniz gerekiyor” ifadelerini kullanan Bakan Osman Aşkın Bak, burada yaptığı konuşmada, üniversitelerde yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte KYK olarak çok yoğun bir dönemden geçtiklerini belirterek, gayretlerinden dolayı tüm KYK çalışanlarına teşekkür etti.

“Yatak kapasitesinde 180 binlerden 622 binlere ulaştık”
KYK Yurtlarıyla ilgili gelinen noktayı değerlendiren Bakan Osman Aşkın Bak, “Geçmişte öğrencilerimizin imkansızlıklar ve çileyle dolu anılarıyla yad ettiği KYK Yurtları bugün otel konforundaki odaları ve kaliteli hizmet anlayışıyla üniversite öğrencilerimizin ve ailelerimizin bir numaralı tercihi haline geldi. Yatak kapasitesinde müthiş bir yatırım hamlesiyle 180 binlerden 622 binlere ulaştık. Hedefimiz yeni yatırımlarımıza hız vererek yedek sıralamasına gerek kalmaksızın talep eden tüm öğrencilerimizi KYK Yurtlarımızın konforuyla buluşturmak. Elbette bu büyük başarı öyküsünün ardında öğrencilerimizin derdiyle dertlenen ve onların sıkıntılarını yakından bilen Sayın Cumhurbaşkanımızın Başbakanlığı döneminden bugüne ortaya koyduğu güçlü irade vardır. Bu büyük değişim ve dönüşüm sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

“Kendi çocuklarınızın kaldığını düşünerek hizmet etmeniz gerekiyor”

Bakan Osman Aşkın Bak, KYK’nın büyük bir aile olduğunu dile getirirken, “Bu ailenin her bireyi bizim için önemli. Orada kendi çocuklarınızın kaldığını düşünerek hizmet etmeniz gerekiyor. Ben, yurtlarımızda yemek sunumundan, kantin işletmesine, temizlik personelinden güvenlik görevlisine kadar bütün bu süreçlerde öğrencilerimiz için ter döken çalışanlarımıza gösterdikleri hassasiyet için ayrıca teşekkür ediyorum. Elbette kimi zaman aksaklıklar yaşanabilir ancak bunları hiçbir şekilde öğrencilerimize yansıtmadan, pratik çözümlerle hızla ortadan kaldırmalıyız. Bize düşen; ailelerin bize emanet ettiği çocukları ülkemize en faydalı olacak şekilde eğitimlerini sağlamaktır. Onlara en iyi olanakları sağlamak için çaba göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

Bakan Osman Aşkın Bak, konuşmasının ardından KYK İl Müdürleri ile istişarelerde bulundu. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!