Advert
Advert
Advert

Türbilansdan Tamamen Çıkmak Zorundayız

Final İkinci Yarı Başlayacak. Hem Alacağız Hem Satacağız

Türbilansdan Tamamen Çıkmak Zorundayız
Türbilansdan Tamamen Çıkmak Zorundayız admin

HEM SATACAĞIZ HEM ALACAĞIZ

TFF 1.lig’in göğüs gögüse savaşarak mücadele edilen bir lig olduğuna dikkat çeken Başkan Kemal Yardımcı, “Hem parayı hem de puanları bularak süper lige çıkacağız” dedi

Türbülanstan kısmen çıktık

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, TFF 1.lig’in geride kalan 10 haftalık bölümünü değerlendirip önemli açıklamalar yaptı. Lig’e 4’ de 4 yaparak müthiş bir başlangıç yaptıklarını ancak 5 maçlık kötü bir gidiş yaşadıklarının altını çizen Yardımcı, “4-5 puan daha almamız gerekirken üst üste çok önemli puanlar kaybettik. Bununla da adeta tam dibe vurmuştuk. Bunun daha dibi olsaydı top yekûn başımızın çaresine bakmak zorunda kalırdık. Boluspor galibiyetiyle türbülanstan yüzde 40 oranında kısmen çıktık. Şimdi önemli olan bu çıkışın devamını getirmek. Bunun içinde üstüne koyarak yolumuza devam edeceğiz. Takımda bunu yapacak güç fazlasıyla vardır” dedi.
Final ikinci yarı başlayacak

TFF 1.lig’in göğüs gögüse savaşarak mücadele edilen bir lig olduğuna dikkat çeken Başkan Kemal Yardımcı, “Rizespor olarak bu lige alışma sürecimizi biraz ağır geçirerek travma yaşadık. Kaybettiğimiz puanların telafisini ilk yarının sonuna kadar oynayacağımız maçlardan alabileceğimiz kadar puan alacağız. Bununla da ligin ikinci yarısına çok sağlam garantiye gidecek şekilde başlamak istiyoruz. Asla pes etmek yok. Eksiklerimizi gidererek sıkı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz”. Lig’in ilk devresini 30 puanın üstünde bir puanla bitirmek istediklerini belirten Yardımcı, “Önemli olan yarışın içinde olmak. Çünkü ligin finali ikinci yarıda başlayacak. En az hata yapıp en çok puan toplayan takım süper lige çıkacak.

Hem satacağız, hem alacağız

Bunu başarmak için de her şeyi yapıyoruz. Elbette eksiklerimiz ve sıkıntılarımız var. Çok zor şartlarda para bulup görevlerimizi yetire getiriyoruz. Buna rağmen sonuca gidemezsek bizi çok zor şartlar bekliyor demektir. Dediğim gibi çok zor şartlarda bulduğumuz paralarla açık kapatıyoruz. Hedefi kovalamazsak verdiğimiz emeğin yaptığımız çabanın ve sıkıntının bir anlamı olmaz. Takımda sakat olan oyuncularla birlikte 12 yabancı oyuncu olduğunu söyleyen Yardımcı, “5 yabancı oyuncu kontenjanı olduğu için bunların banko garanti olması lazım. Devre arasında hem oyuncu satışı yapıp hem de transfer yapacağız. Bunun için de kollarımızı erken sıvayıp hazırlık yapacağız” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!