Advert
Advert
Advert

JANDARMA, KAÇAKÇILARA FIRSAT VERMİYOR

Kamu düzeninin sağlanması için İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen faaliyetler sonucu; 2600 paket kaçak sigara, 1200 paket sarmalık kaçak tütün ele geçirildi.

JANDARMA, KAÇAKÇILARA FIRSAT VERMİYOR
JANDARMA, KAÇAKÇILARA FIRSAT VERMİYOR admin

Rize İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kamu düzeninin sağlanması ve daha huzurlu bir Rize için suç ve suçlularla mücadele konusunda taviz vermeksizin operasyonlara devam ediyor. Gerçekleştirilen son operasyonlarda Fındıklı İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde yapılan kontroller neticesinde çeşitli markalarda 2600 paket kaçak sigara, 1200 paket sarmalık kaçak tütün ele geçirildi.

Adli makamlardan alınan arama kararları doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonlarda, olaylarla bağlantısı olduğu tespit edilen 3 kişi ifadelerinin alınmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile serbest bırakıldı.

Rize İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 194 litre kaçak alkollü içki, 11830 paket kaçak sigara, 1200 paket sarmalık kaçak tütün ele geçirildi. Gerçekleştirilen aramalar sonucu olaylarla ilgisi olan 19 kişiye 185.832,00 TL idari para cezası uygulanarak, tutanağı (TAPDK) Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumuna gönderildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!