Advert
Advert
Advert

Tuszynski, Gerçekleri Haykırdı DİKKATÖR Vardı

Çaykur Rizespor'un Polonyalı eski futbolcusu Patrick Tuszynski, ülkesinde yaptığı açıklamada Teknik Direktör Hikmet Karaman için diktatör benzetmesi kullandı.

Tuszynski, Gerçekleri Haykırdı DİKKATÖR Vardı
Tuszynski, Gerçekleri Haykırdı DİKKATÖR Vardı admin

Çaykur Rizespor'un eski teknik direktörü Hikmet Karaman tarafından transfer edilen ve 2 sezon takımda yer aldıktan sonra bu sezon ayrılan Polonyalı futbolcu Tuszynski, Polonya'nın Zaglebie Lubin takımına transfer olduktan sonra, ülke basınına yaptığı açıklamasıyla Hikmet Karaman'ı yerden yere vurdu.
"TÜRKİYE'DE DİKTATÖRDEN KAÇTIM"
Karaman'ı yerden yere vuran Tuszynski, "Türkiye'de ben bir diktatörden kaçtım. Hikmet Karaman! Onunla asla fikir alışverişinde bulunamaz, asla tartışamazsanız. Çünkü bir diktatör. Futbolcuların teknik yapısına asla bakmazdı. Sadece koşun derdi. Koşacak at sürüsü arıyordu. Tamam fiziksel kondisyon önemlidir ama antrenmanlarda abartılı bir şekilde yükleme yapıyordu. Taktik, teknik bu konulara hiç önem vermiyordu. Antrenmanlarda o kadar abartılı fiziksel yükleme yapılıyordu ki, maça çıkacak halimiz kalmıyordu çoğu zaman." dedi.
TARAFTAR BİZDEN ÇOK KARAMAN'A TEPKİLİYDİ
Tuszynski açıklamalarında şöyle konuştu; "Çaykur Rizespor'a hiç destek yoktu. Taraftar arkamızda değildi. Teknik heyette, antrenörler sürekli, her gün İstanbul'a gidiyordu. Kulübe sahip çıkan kimse yoktu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ise desteğini asla inkar edemem. Gerçekten destek oldu ve onunla ilişkimiz çok iyiydi. Rize'de futbolcuların üzerinden baskıyı esirgemeyen fanatikler vardı. Bununla ilgili söylenecek çok şey var ama şehirde güvendeydik. Bir süre sonra taraftarın bizden çok Hikmet Karaman'a tepkili olduğunu gördüm. Bu izlenimi edindim. Ancak Hikmet Karaman kulüp başkanı tarafından sürekli desteklendi."
Kaynak: futbolarena.com

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!