Advert
Advert
Advert

Proje Destek Görüyor

Rize’de “Belediye Esnaf El Ele Kaldırımlar Hak Sahiplerine” projesinde otogar ile Çaykur arasını kapsayan 1. Bölge çalışmaları tamamlandı. Bu bölgedeki her 3 işyerinden 2’sinin işgaliye yaptığı belirlenirken işgaliyelerin % 95’i görüşmelerle giderildi.

Proje Destek Görüyor
Proje Destek Görüyor admin

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Belediye Esnaf El Ele Kaldırımlar Hak Sahiplerine” projesi için Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz ve belediye meclis üyeleriyle birlikte değerlendirme toplantısı yaptı. Başkan Kasap, toplantı sonrası yaptığı açıklamada ise 1. Bölge olarak belirledikleri otogar ile Çaykur arasındaki bölgedeki çalışmaların tamamlandığını, 2. Bölge olarak belirledikleri otogar ile üniversite kampüsü arasındaki bölgede ise çalışmaların yarından itibaren başlayacağını kaydetti.

Belediye Başkanı Kasap, “Belediye Esnaf El Ele Kaldırımlar Hak Sahiplerine” projesinde 15 günü geride bıraktıklarını ifade ederek, bu süreçte 1. bölge olarak belirlenen otogar ile Çaykur arasındaki bölgede çalışmalarının yapıldığını kaydetti.  Kasap, 1. Bölgede 1429 işyeri ziyaretinde bulunulduğunu belirterek, bu işyerlerinden 932’sini kaldırım işgalinin tespitinin yapıldığını söyledi. Bugün itibariyle bu işgallerin yüzde 95’inde hiçbir cezai işlem yapmaya gerek kalmadan, halkın ve esnafın da desteği ile sonuç aldıklarını kaydeden Başkan Kasap, kalan yüzde 5’lik işgallerde ise görüşme ve takiplerin devam ettiğini, fiziki şartların yerine getirilmesi için işgal yapanlara 15 günlük ek süre verildiğini belirtti.

Yarından itibaren 2. bölge olarak belirlenen otogar ve üniversite kampüsü arasındaki bölgede bilgilendirme çalışmalarının başlayacağını belirten Belediye Başkanı Kasap, daha güzel bir Rize için vatandaşların ve esnafın projeye vermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!