Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor, stresten kurtulmak istiyor

Teknik direktör Üzülmez:"Hedefe giden bir takımın dört maçtır kazanamama stresini üzerimizden atmamız lazım" "Bu ligde sekiz maçta aleyhinize beş penaltı verilmesi şaşırtıcı. Hakemler bize karşı çok rahat"

Çaykur Rizespor, stresten kurtulmak istiyor
Çaykur Rizespor, stresten kurtulmak istiyor admin

TFF 1. Lig'in 9. haftasında 21 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor'a konuk olacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, maç kazanamama stresini üzerlerinden atmaları gerektiğini söyledi.

Üzülmez, kulüp basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır ile Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, son dört hafta kazanamayan bir takım psikolojisini üzerlerinden atmaya çalıştıklarını belirtti.

 

Gaziantespor maçının kısa sürede toparlanma anlamında önemli bir mücadele olacağını ifade eden Üzülmez, "Genç kadro ile mücadele ediyorlar. Futbolda ne olursa olsun herkese saygı duymalısınız. Hatalara rağmen çok iyi mücadele ediyorlar. Bizim ise kazanmaktan başka çaremiz yok. Hedefe giden bir takımın dört maçtır kazanamama stresini üzerimizden atmamız lazım." diye konuştu.

 

Çok koşan bir takıma karşı oynayacaklarını kaydeden Üzülmez, "Oyunun başı çok önemli. Defansif anlamda hata yapmamalıyız. Çoklu defans yapacaklardır. Kazanarak bir başlangıç yapmamız lazım. İnşallah oyun anlayışımızı, mantalitemizi sahaya yansıtarak kazanırız." ifadelerini kullandı.

 

İbrahim Üzülmez, şöyle devam etti:

 

"Genç bir takımız. Düellonun içerisine girmemiz lazım. Oynamaya çalışmak yetmez. Bu ligde oynatmamaya çalışan çok takım var. Samsunspor bizi geçen hafta 9 kişi karşıladı. Bu tür maçları sahamızda çok yaşayacağız. Hücum anlamında üretken olmamız lazım. İkili mücadele içerisinde olmayı sevmeyen bir takım var. Korakor mücadele içerisinde olmamız lazım. Bunu oyuncularımla paylaşıp onlardan istiyorum. Bunu değiştirecek olan bizleriz. Bunu başarmak için göreve geldik. Rekabet duygusunu ortaya çıkarmamız lazım."

 

 

 

- "Hakemler bize karşı çok rahat"

 

 

 

Teknik direktör Üzülmez, şampiyonluğa giden bir takımın bu kadar gol yememesi gerektiğini, çok gol yiyen ekibin şampiyon olma şansının da olmadığını kaydetti.

 

Çaykur Rizespor takımında futbolcuların saha içerisindeki centilmen duruşunun hakemleri rahatlattığını ve baskı hissetmediklerini savunan Üzülmez, "Bu ligde sekiz maçta aleyhinize beş penaltı verilmesi şaşırtıcı. Hakemler bize karşı çok rahat. Bu ligde hakemlerin çok rahat maç yönettiğini görüyorum. Rakibin yalandan müdahaleleri sonucu oyuncularımızın penaltı almasını istemem. Benim oyuncularıma, Rizespor armasına yakıştıramam." değerlendirmesinde bulundu.

 

İbrahim Üzülmez, "Çaykur Rizespor geçen sezon da alnının akı ile müdacele etmiş ve bir alt lige düşmüştür. Bu sezon mücadele ederek çıkabilir. Hakkaniyetle ne olacaksa olsun. Kimseden beklentimiz yok. Kimsenin hakkını yemeyiz. Dört maçta üst üste bir takıma penaltı verilmesi... Benzeri var mı? Yok. Demek ki bu alanda rekora gidiyoruz. Her maçın ilk yarısında gösterilen sarı kartlar... Bazı şeyler çok dikkati çekiyor." diyerek sözlerini tamamladı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!