Advert
Advert
Advert

Başvurular Başladı

Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği Başkanı Nilüfer Emen, “Kutsal Topraklarda Manevi Şifa 3” başvurularının başladığını bildirdi.

Başvurular Başladı
Başvurular Başladı admin

Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği, Türk Hava Yolları (THY) sponsorluğunda, Rize Valiliği’nin desteği, hayırsever iş adamları ve bağışçıların katkılarıyla kanser hastaları için "Kutsal Topraklarda Manevi Şifa" projesi üçüncü kez gerçekleştirilecek.

Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği Başkanı Nilüfer Emen, yaptığı açıklamada, manevi desteğin bağışıklık sistemi üzerinde olumlu etkide bulunarak, kanser tedavisinin gidişini olumlu yönde etkileyerek, yaşam kalitesini arttırdığını belirterek, bu amaçla kanserle hastaları psikososyal ve manevi destek için ilkini 2015 yılında gerçekleştirdikleri ''Kutsal Topraklarda Manevi Şifa'' projesi üçüncü dönemi için başvuruları almaya başladıklarını ifade etti.

Emen, başvuru şartları hakkında da bilgi vererek, şunları kaydetti: "Başvurular 16 Ekim-3 Kasım 2017 tarihleri arasında ilan afişimizde belirtilen adresten (Fener Mah. Atatürk Cad. No.39/1 Rize) teslim alınacaktır. Eksik belgesi olan başvuru formları değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru formunu Rize ilinde ikamet eden daha önce Umre, Hacca gitmemiş, 18-65 yaş arası kanser tanısı ile tedavi gören/görmüş, aile gelir seviyesi düşük kişiler başvurabilir. Başvuru yapacak hastaların kendi öz bakımlarını yapabilecek, kendi ihtiyaçlarını karşılayabilecek durumda olması, herhangi fiziksel engelinin olmaması, seyahat engeli olmadığına dair sağlık raporu, aile gelir beyanı da belirtmeleri gerekiyor. Başvurular derneğimiz imkanları ve paydaş kurumların desteği ile oluşturulacak komisyon tarafından değerlendirilecektir. Değerlendirme sonucunda oluşturulacak asil-yedek listesinde yer alan başvuru sahiplerine bilgi verilecektir. Umre programına katılacak kanser tanısı ile tedavi gören/görmüş kişilerin pasaport ücreti, ulaşım-konaklama masrafları Rize Valiliği'nin desteği, hayırsever işadamları ve bağışçıların katkılarıyla Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği tarafından karşılanacak olup bunların dışındaki harcamalar katılımcıya aittir. Katılımcının ilaçlarını getirmemesi durumunda oluşacak sorumluluk ve ücretler katılımcıya aittir. Kazanılan hak devredilemez, mala çevrilemez. 18 yaşından küçükler katılamaz. Evrak eksiği olanlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Detaylı bilgi için 0464 223 4423 numaralı telefondan lütfen bize ulaşın.”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!