Advert
Advert
Advert

Dokuma Etiket İle Kalıcılık

Dokuma Etiket İle Kalıcılık
Dokuma Etiket İle Kalıcılık Hakkı DUMAN

Etiketler, herhangi bir ürünün kim tarafından yapıldığı hakkında kişilere bilgi veren en önemli ayrıntılar olmaktadır. Bu neden ile firmalar etiket işlemlerine oldukça önem verirler. Dayanıklılık ve görsellik açısından diğer etiket çeşitlerinden ayrılan dokuma etiketler her ne kadar tekstil ürünleri ile özdeşleşmiş olsa da birçok farklı sektör ürününde de karşılaşılan etiket çeşitlerindendir.

Etiketlerde Dokuma Çeşidi

Üretim şekli ve kalite seçenekleri ile farklılık gösterebilen dokuma etiketler; saten, atkı saten ve tafta olarak da adlandırılır. Firmalar, üretmiş oldukları ürüne kalite manasında güvendikleri için genellikle bu etiketleri kullanmaya özen gösterirler. Çünkü bu etiketlerin diğer etiketlere göre kalıcılık alanında ciddi bir üstünlüğü bulunur. Ürünün kullanılması ile zarar görmeyen etiket ile firma imajı hakkında da bir pozitif gelişme kaydedilebilir.

İmalat Aşaması Nasıldır?

Etiketlerin üretilmesinde ilk olarak grafik çizimi yapılması gerekmektedir. Bunun için de renk seçimi, ölçü belirlenmesi ve malzeme seçiminin yapılması gerekir. Yapılan bu işlemler sonucunda en uygun model çizilir. Çizim aşaması sonrası gerekirse parlatma seçenekleri olur. En sonunda da müşterinin tercihine göre normal ya da lazer ile kesim gerçekleşir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!