Advert
Advert
Advert

Ardeşen GSK'dan Ekrem Orhon'un Kabrine Ziyaret

Hentbol Bayanlar Süper Ligi Rize Temsilcisi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Yöneticileri, Teknik Ekibi ve Sporcuları, Rize Belediyesi Eski Başkanlarından Merhum Ekrem Orhon'un kabrini ziyaret etti.

Ardeşen GSK'dan Ekrem Orhon'un Kabrine Ziyaret
Ardeşen GSK'dan Ekrem Orhon'un Kabrine Ziyaret admin

Ardeşen GSK Yönetim Kurulu üyesi Hülya Cerrahoğlu'nun nezaretinde gerçekleştirilen ziyarete, Ardeşen GSK Sosyal İşler Başkanı Ayşe Er ile Medya Tanıtım Başkanı Ömer Faruk Zenginal, Yönetim Kurulu üyeleri Hülya Cerrahoğlu, Osman Nuri Yazıcı, Serkan Yazıcı, Şükran Kaptan Kavasoğlu, Teknik Direktör Ali İhsan Tekin, Antrenör Dursun İslamoğlu ve sporcular katıldı.
Burada Ekrem Orhon'un Rize ve bölgesi için önemini anlatan Cerrahoğlu, Merhum Orhon’un "Denizi kara, karayı para" yapan insan olarak hafızalarda yer edindiğini, bugün Rize için önem arz eden bir çok projenin fikir babası olduğunu söyledi.

Merhum Orhon'un görev yaptığı dönemde bir çok imkana sahip olmasına rağmen şehrinde kaldığını ve şehrine hizmet verdiğini ifade eden Cerrahoğlu, ''Böyle bir şey ancak karşılıksız çalışan birisine nasip olur. Ölümünün üzerinden uzunca yıllar geçmesine rağmen hala yad ediliyor." dedi
Ardeşen GSK Medya Tanıtım Başkanı Zenginal ise önümüzdeki hafta içi başlayacak olan sezon öncesi sporcularına yönelik özel programlar düzenlediklerini ifade ederek, "Takımımız çok verimli bir hazırlık dönemini geride bıraktı. Tabii, sadece teknik anlamda hazırlık bize göre yeterli değil. Rize ili olarak sporcularımıza aile olgusunu yaşatmak, kendilerine Rize iline ve Rizelilere karşı aidiyet duyguları aşılamak istiyoruz. Her bir sporcumuzun kendini Rizeli gibi hissetmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Bu mana da değerli yönetim kurulu üyemiz Hülya Cerrahoğlu gözetiminde bugün Rize'nin en büyük değerlerinden biri olan Reis Ekrem Orhon'un kabrini ziyaret ederek sürdürdük." ifadelerini kullandı.
RİZE BELEDİYE BAŞKANI REŞAT KASAP KAHVALTI VERDİ

Ardeşen GSK ekibi daha sonra Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın daveti üzerine Rize Kalesi Sosyal Tesislerindeki kahvaltı programına katıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!