Advert
Advert
Advert

A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı

A Milli Takımımızın İzlanda ve Finlandiya maçları aday kadrosu açıklandı. Sabri Sarıoğlu yeniden A Milli Takım'a çağrıldı.

A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı
A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı admin

A Milli Takım'ın İzlanda ve Finlandiya maçları aday kadrosu açıklandı. Teknik direktör Mircea Lucescu, Sabri Sarıoğlu ve Volkan Şen'e uzun bir aranın ardından kadroda yer verdi. 

SABRİ SARIOĞLU 2011'DEN SONRA İLK KEZ
A Milli Takımımızın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 6 Ekim'de Eskişehir'de İzlanda ve 9 Ekim'de deplasmanda Finlandiya ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.
En son 11 Kasım 2011'de Hırvatistan'a 3-0 yenildiğimiz maçta milli formayı giyen Göztepeli Sabri Sarıoğlu ile Volkan Şen de yeniden aday kadroya çağrıldı. Kadroda sakatlığı bulunan Galatasaraylı Tolga Ciğerci de yer aldı. 

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından belirlenen kadroda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Harun Tekin, Serkan Kırıntılı, Volkan Babacan

Defans: Kaan Ayhan, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Topal, Ömer Toprak, Çağlar Söyüncü, Serdar Aziz, Caner Erkin, İsmail Köybaşı

Orta Saha: Emre Belözoğlu, Nuri Şahin, Selçuk İnan, Cengiz Ünder, Emre Mor, Oğuzhan Özyakup, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Yunus Malli, Arda Turan, Volkan Şen

Forvet: Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Enes Ünal, Mevlüt Erdinç
MİLLİ TAKIMIMIZIN PROGRAMI
A Milli Takım, 2 Ekim Pazartesi günü saat 11.00'den itibaren Antalya'nın Belek'te toplanacak. İzlanda ve Finlandiya maçlarına Antalya kampında hazırlanacak A Milliler, 5 Ekim'de İzlanda maçının oynanacağı Eskişehir'e geçecek.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir milli futbolcu, aynı gün saat 18.15'te Eskişehir Yeni Stadyum'da düzenlenecek basın toplantısına katılacak.

Toplantının ardından A Milli Takımımız, statta maç öncesindeki son idmanını yapacak.

A Milli Takım, Finlandiya karşılaşması için 7 Ekim Cumartesi günü maçın oynanacağı Turku kentine seyahat edecek. Teknik Direktör Lucescu ve aday kadrodan bir futbolcu, ertesi gün saat 18.30'da Veritas Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek.

A Milliler, Finlandiya maçı öncesindeki son çalışmasını saat 19.00'da stadyumda yapacak. A Milli Takım kafilesi, Finlandiya karşılaşmasının hemen ardından İstanbul'a dönecek.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!