Advert
Advert
Advert

Göğüs Büyütme Nasıl Yapılır

Göğüs büyütme ameliyatı göğüslerinin çok küçük olmasından şikayet eden hemen hemen her kadına uygulanabilir.

Göğüs Büyütme Nasıl Yapılır
Göğüs Büyütme Nasıl Yapılır Emrah Altıner

Göğüs büyütme ameliyatı göğüslerinin çok küçük olmasından şikayet eden hemen hemen her kadına uygulanabilir. Göğüs büyütme ameliyatı ile pek çok kadının rahatsız olduğu küçük göğüsleri büyütülerek şekillendirilmektedir. Son zamanlarda göğüs estetikleri arasında en yaygını göğüs büyütme operasyonudur. Göğüs büyütme ameliyatı çok fazla kadının küçük göğüslerinden rahatsız olması sebebi ile oldukça ilgi görmektedir ve göğüs büyütme ameliyatı göğüs estetikleri arasında en yaygın hale gelmiştir.

       Meme büyütme ameliyatından önce hastanın mutlaka ameliyat için uygun olup olmadığı kontrol edilmelidir. Bu sebepten hastaya ameliyattan önce bazı testler uygulanarak analizleri yapılmaktadır. Meme büyütme ameliyatı etkili bir sonuç vermektedir ancak yine de hasta kendini gerçekçi sonuçlara hazırlamalıdır. Bunun dışında ameliyattan önce hasta sigara kullanıyorsa ameliyat sırasında bir problem çıkmaması için mutlaka sigarayı bırakmalıdır. Hasta meme büyütme ameliyatı öncesinde doktoruna kullandığı ilaçlar var ise mutlaka bildirmelidir. Bu durum da ameliyat sırasında bir problem çıkmaması için oldukça önemlidir. Bütün bunlardan sonra bir problem yoksa hasta için en uygun anestezi uygulanıp hasta ameliyata alınabilir hale gelmektedir.

   Göğüs büyütme ameliyatı sırasında göğüslerinin çok küçük olmasından şikayet eden hastanın göğüslerine protez yerleştirilir. Yerleştiren protez tercihe göre değişmektedir. Hasta için en uygun protez göğsün alt kısmında kesiler açılarak göğüse yerleştirilir. Yerleştirme işleminden sonra kesi açılan yere dikiş atılır ve ameliyat bu şekilde tamamlanır. Ameliyattan sonra ise hastanın kendisine dikkat etmesi gerekmektedir.

Detaylı bilgi; https://gogusestetigi.org/ adresinde yer almaktadır.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!