Advert
Advert
Advert

Karaman'dan Ağır Faturaya Özür Geldi

Evinde Ankaragücü'ne 4-1 kaybeden Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, "Takım halinde vasat futbol, kötü futbol sergiledik. Şartlar ne olursa olsun 4-1 ağır bir sonuç" dedi.

Karaman'dan Ağır Faturaya Özür Geldi
Karaman'dan Ağır Faturaya Özür Geldi admin

TFF 1. Lig'in 5. haftasında sahasında ilk mağlubiyetini Ankaragücü karşısında rakibine 4-1 kaybederek alan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, takım halinde vasat futbol ve kötü futbol sergilediklerini, şartlar ne olursa olsun 4-1'in ağır bir sonuç olduğunu kaydederken, MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Bu galibiyet bize gelecek haftaların referansı olacak" dedi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 4 haftalık seri galibiyetlerden sonra bu maçta farklı beklentileri olduğunu, yeni seçilen yönetime iyi futbol ile galibiyet sunmak istediklerini ama maçın düşündükleri gibi sonuçlanmadığını belirtti.

MKE Ankaragücü karşısında ilk yarıda hücuma çıkarken çok pas hatası yaptıklarına değinen Karaman, "Bütün hatalarımızı devre arasında konuştuk. İkinci yarının başında ise yine duran toptan golü yedik. Oyuncu değişikliği yapacakken takım halinde çok sayıda vasat oyuncular gördük. Bugün her oyuncu oyundan çıkabilirdi. Takım halinde vasat futbol, kötü futbol sergiledik. Şartlar ne olursa olsun 4-1 ağır bir sonuç. Bunu almamalıydık." diye konuştu.

Rehavet veya ligi hafife alma gibi bir durumun olmadığını kaydeden Karaman, "Geçen hafta son 7 dakikada yediğimiz 2 gol bize ders olmalıydı. Rakip için bu karşılaşma her şeyini ortaya koyacakları bir maçtı. Eğer rehavet söz konusuysa bugün bunun bedelini ağır ödedik. Gereken dersi çıkarmalıyız. Oynayan bütün oyuncular ayırt etmeden birlikte çok hatalar yaptık. Bu, takım olarak yaptığımız büyük bir kaza." ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!