Advert
Advert
Advert

Rize’de Stilistlik Kursu Sergisi Açıldı

Rize Belediyesi Tophane Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen stilistlik kursunun sergisi açıldı.

Rize’de Stilistlik Kursu Sergisi Açıldı
Rize’de Stilistlik Kursu Sergisi Açıldı admin

Açılışa, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Tophane Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Koçali, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, açılışta yapmış olduğu konuşmada, “Paydaşlarımızla bir bütün halinde çalışarak bu faaliyetler ortaya çıkıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın en son toplantıda ifade ettiği gibi “yollar yapacağız ama gönülleri de yapacağız” ifadesinden hareketle bizler bu tür faaliyetleri halkımızla birlikte yürütmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mahalle bazında bu tür faaliyetleri geliştirerek devam ettiriyoruz.” dedi.
Rize Valisi Erdoğan Bektaş ise, “Tophane mahallemizin bütün sorunlarıyla ilgilenen bir muhtarımız var. Bugün açılışını yapacağımız sergide belediyemizin ciddi katkıları vardır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.“ diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Başkan Kasap ve Vali Bektaş kursiyerlerin yapmış olduğu çalışmaları inceledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!