Advert
Advert
Advert

Cumhurbaşkanı belediye başkanlarına hitap etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019'a giderken her kesimin gönlünü kazanmak için çabalayacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı belediye başkanlarına hitap etti
Cumhurbaşkanı belediye başkanlarına hitap etti admin

Recep Tayyip Erdoğan, bugün programları kapsamında Ankara'da.

Erdoğan, ATO'da Belediye Başkanları Toplantısı'nda AK Partili Belediye Başkanlarına konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı'nın konuşmasından öne çıkan kısımlar şunlar;

"MUHALEFETLE DEĞİL, KENDİMİZLE YARIŞIYORUZ"
Belediyecilikte rakiplerimizle değil, kendimizle yarışıyoruz. Aksi halde yaptıklarımızın yarısına bile ulaşamazdık. Başarımızı tepeden inme değil, tabandan gelen siyaset anlayışına borçluyuz.

"MİLLETE HİZMET YOL YAPMAK DEĞİLDİR"
Mektep belediyeler. Belediyecilikten Türkiye'nin yönetimine giden yolun doğru bir yol olduğunu sayısız tecrübe ile gördük. Millete hizmet etmenin sadece yol yapmak değil gönülleri de yapmaktan geçtiğini yaşayarak gördük.

"KÖKLÜ BİR DEĞİŞİKLİK YAPMALIYIZ"
Şehirlerle birlikte zihinleri de değiştirdik. Her seçimde nispeten kapsamlı bir yenilenmeye gittik. Bu değişikliği çok daha köklü bir şekilde yapmalıyız. AK Parti'de görev alan her kişi benim gözümde birer kahramandır. Bizim partide en vasat görevde yer almış arkadaşlarım muhalefet partilerin yıldızlarından ileridir. 2019 seçimlerinde yüzde 50'nin üzerine çıkmak için mevcutla yetinemeyiz.
Kardeşlerim unutmayın; dava kalıcı, isimler fanidir. Kalıcı olana bakacağız., sadakatimizi davamıza göstereceğiz. AK Parti çatısı altında hizmet eden bizler isimlerimizi tarihe yazdırdıysak ne mutlu bize.

"DEDİKODULARI ORTADAN KALDIRIN"
2019 Mart'ı bizim için olmazsa olmazdır. 2019 Mart'ında aday olacak belediye başkanlarımız; hedefi 2019 Kasım'ına koymalıdır. Şehirlerdeki ilçelerdeki, beldelerdeki bütün dedikoduların ortadan kalkması için belediye başkanlarına, belediye meclis üyelerine büyük görev düşüyor. Belediyeler hakkında en ufak bir spekülasyona imkan vermeyecek şekilde çalışmalar yürütülmeli. Bizim belediye başkanlarımız şehirlerine yük olan değil, yükü omuzlayan, AK Parti'nin yüzünü ağırtan kişiler olmalıdır.

"AK PARTİ'YE ZARAR VERMEYİN"
Bu yolda küsmek darılmak, mücadeleye zarar verecek hareketler yapmak hiçbir arkadaşıma yakışmaz. Ben sizi bir dava eri olarak görüyorum, yol arkadaşlarım olarak görüyorum. Bu dönemde AK Parti'ye zarar verecek her söz Türkiye ve milletimizin geleceğine vurulmuş darbe olur.

"HERKESİN GÖNLÜNÜ KAZANACAĞIZ"
Erdoğan düşmanlığınıvarlık sebebi haline getirmiş küçük bir zümre hariç herkesin gönlünü kazanacağız. Seçimlere kadar 81 vilayetin tamamında milletimizin tüm fertlerine ulaşmayı hedefleyerek çalışmamızı yoğunlaştırmalıyız.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!