Advert
Advert
Advert

Atmaca Son Saatleri Bekliyor

Transferde Son 24 Saat ?

Atmaca Son Saatleri Bekliyor
Atmaca Son Saatleri Bekliyor admin

F.Bahçe Sakat Oyuncu Vermek İstemedi!

Çaykur Rizespor’un bir süreden beri transfer etmek istediği Yiğithan Güveli defterini Fenerbahçe kulübünden gelen rapor sonrası kapattı.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Kemal Yardımcı, F.Bahçe kulübü bize mahcup olmak istemiyor diyerek;” Başkan Aziz bey, oyuncunun sakatlığının devam ettiğini bize iletti. Bu durum karşısında ilk devrenin sonlarına doğru genç oyuncu forma şansı bulacaktı. Bizde Yiğithan defterini kapatmak zorunda kaldık. Transferin bitimine sayılı günler kala transfer olsun diye transfer yapmak istemem ama bakarsınız sürpriz bir isim gündemimize gelebilir” ifadesini kullandı.

Jantscher Gitti Gidiyor

Çaykur Rizespor’un elinden çıkarmak istediği Avusturyalı Milli oyuncu Jakob Jatscher kulüp aramaya devam ediyor.

Takımdan izin alarak kendisine kulüp arayan Janscher, G. Kıbrıs Rum takımı Apoel Nicosia ile yaptığı görüşmede Rum takımının “bizde bir yıllık kiralık oyna ücreti Rizespor ödesin” teklifi yeşil – mavili takımın yönetimi tarafından kabul görmemişti.

Avrupa transfer döneminin kapanması ardından Körfez ülkelerinde kendisine takım bakan Rizespor’lu oyuncunun Katar liginden bir takımla anlaşmaya yakın olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Bu futbolcu için konuşan Başkan Hasan Kemal Yardımcı, Lincoln’un transfer ücretini elimizde bulunan Matic Fink ve Jantscher’den çıkarmak istiyoruz diyerek; " Bu iki oyuncuya bir yıl boyunca ödeyeceğimiz ücreti Lincoln’e vermek istiyoruz. Kendisi Körfez liglerinden takım bakıyor, bu futbolcu için Karabükspor Başkanı Feridun Tankut ile bir görüşme de yaptım. Türkiye liginden de birkaç takım bu oyuncumuzu kadrosuna katmak istiyor bir iki gün içinde netleşir” ifadesini kullandı.

AJANS53 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!