Advert
Advert
Advert

Atmaca Transfere Son Şeklini Veriyor

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Çaykur rizesor'da transfer çalışmaları da devam ediyor

Atmaca Transfere Son Şeklini Veriyor
Atmaca Transfere Son Şeklini Veriyor admin

Matic Fink Polonya Ligine Gitti

Çaykur Rizespor’un geçen sezon kadrosuna kattığı Sloven savunma oyuncusu Matic Fink Polonya takımlarından Krakow’a transfer oldu. Kiralık olarak bu takıma gönderilen oyuncu bu sezon yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle kadroya girmekte zorlanıyordu.

Jantscher’e İzin

Yeşil – mavili takım kadrosunda yer alan bir diğer yabancı oyuncu Avusturyalı Jakob Janscher’e kulüp izin verdiği öğrenildi.

Avusturyalı oyuncu Jatscher, Yunan ve Avusturya liginden kendisini isteyen takımlarla görüşmek üzere takımdan ayrıldığı öğrenildi.

Lıncoln Bavulunu Topladı Yola Çıkıyor

Çaykur Rizespor’un uzun bir süreden beri kadrosuna katmak istediği Brezilyalı genç 10 numara Lıncoln ile hemen hemen her konuda anlaşıldığı öğrenildi.

Kulüp tarafından görevlendirilen yetkili kişinin Brezilya’da bulunduğu, bu oyuncunun takımı Gremio ile ufak tefek pürüzler kaldığı belirtildi. Yeşil – mavili takımın yeni transferi Lincoln bir iki gün içinde kendisini Çaykur Rizespor’a bağlayan imzayı atacağı öğrenildi.

Halil İbrahim Takıma katıldı

Çaykur Rizespor’un yeni transferi Halil İbrahim Sönmez Rize’ye gelerek takımla birlikte çalışmaya katıldı.

Kiralık olarak Rizespor forması giyecek olan orta saha oyuncusu yeşil – mavili takımda 90 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.

Rize Eniştesi Olacak

Görüşlerini aldığımız yetenekli oyuncu Halil İbrahim Sönmez, kendisini süper ligden ve TFF 1.ligiden bir çok takımın kadrosuna katmak istediğini belirterek;” Ben şampiyonluk yaşamak için Çaykur Rizespor’u tercih ettim. Şampiyonluk yolunda elimden gelen tüm katkıyı takımıma vereceğim. Ufak bir sakatlığım var bir iki hafta içinde takımla birlikte yüzde yüz hazır olurum. Ayrıca yakın zamanda Rize eniştesi olacağım. Hayırlısı olsun diyelim ve ben buraya şampiyon olmaya geldim” ifadesini kullandı.

Hal Esnafı Ağırladı

Çaykur Rizespor’un önceki gün idmanını ziyarete ederek teknik kadro ve futbolculara moral veren hal esnafı bu kez Hikmet hoca ve futbolcuları hal de ağırlayarak onlarla birlikte sabah kahvaltısında buluştular.

Rize sebze ve meyve komisyonunda gerçekleşen sabah kahvaltısını tertipleyen Ömer Aydın Öztürk;” Rizespor’un değerli teknik adamı Hikmet hoca ve futbolcularını buradan ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Şampiyonluk yolunda kenetlenmek şart. Bizde hal esnafı olarak bunu yaptık, bu sezon birlik, beraberlik adına çok güzel işler oluyor, bu yol şampiyonluk yolu, bizde tüm maçlara giderek takımımıza bu yolda büyük destek vereceğiz” ifadesin kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!