Advert
Advert
Advert

TBMM Başkanı Kahraman ve Bakan Osman Aşkın Bak, Bayramda Rize’de

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın bayram tatilini memleketi Rize’de geçirmek üzere yarın (Perşembe) Rize’ye geleceği, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ise bayramın 2. Günü memleketine gelerek bayramlaşma programına katılacağı öğrenildi. Yarın sabah uçağıyla memleketine gelecek olan TBMM Başkanı Kahraman’ın 1 hafta Rize İkizdere'de kalması ve Bayramın 2. günü Sahil Dolgu Alanındaki Bayramlaşma Programına da katılması beklenirken, Bayramın 2. Günü Rize’ye gelecek olan Bakan Osman Aşkın Bak’ın ise aynı gün Bayramlaşma Çadırındaki Bayramlaşma programına katıldıktan sonra yurt dışı programına katılmak üzere kentten ayrılacağı bilgisine ulaşıldı.

TBMM Başkanı Kahraman ve Bakan Osman Aşkın Bak, Bayramda Rize’de
TBMM Başkanı Kahraman ve Bakan Osman Aşkın Bak, Bayramda Rize’de admin

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın bayram tatilini memleketi Rize’de geçirmek üzere yarın (Perşembe) Rize’ye geleceği, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ise bayramın 2. Günü memleketine gelerek bayramlaşma programına katılacağı öğrenildi.

Yarın sabah uçağıyla memleketine gelecek olan TBMM Başkanı Kahraman’ın 1 hafta Rize İkizdere'de kalması ve Bayramın 2. günü Sahil Dolgu Alanındaki Bayramlaşma Programına da katılması beklenirken, Bayramın 2. Günü Rize’ye gelecek olan Bakan Osman Aşkın Bak’ın ise aynı gün Bayramlaşma Çadırındaki Bayramlaşma programına katıldıktan sonra yurt dışı programına katılmak üzere kentten ayrılacağı bilgisine ulaşıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!