Advert
Advert
Advert

Rize'de Bayramlaşma Programları Belli Oldu

Rize’de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Çarşamba günü saat 09.00’ da Valilik Makamında tebrigat töreni düzenlenecek. Saat: 09:25’te ise Valilik Tören Alanında Çelenk Sunma Töreni, aynı alanda saat 09:45’te ise kutlama töreni gerçekleştirilecek, saat 11.00’da ise İsmail Kahraman Kültür Merkezinde fotoğraf sergisinin açılış töreni düzenlenecek. KURBAN BAYRAMI GENEL BAYRAMLAŞMA Kentte, geleneksel bayramlaşma töreni, bayramın ikinci günü yapılacak. Bayramlaşma töreninin 2 Eylül Cumartesi günü saat 13.00'da Sahil dolgu alanında yer alan Kültür Park Yanında kurulacak olan Bayramlaşma Çadırında gerçekleştirileceği bildirildi. Buradaki bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri saat: 14.00’te Devlet Hastanesine, 14.30’da İtfaiye Müdürlüğüne, 15.00’te İl Jandarma Komutanlığına ve saat: 15.45’te Güneysu’da bulunan Özel Harekat Polis merkezine ziyarette bulunacak.

Rize'de Bayramlaşma Programları Belli Oldu
Rize'de Bayramlaşma Programları Belli Oldu admin

Rize’de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Çarşamba günü saat 09.00’ da Valilik Makamında tebrigat töreni düzenlenecek. Saat: 09:25’te ise Valilik Tören Alanında Çelenk Sunma Töreni, aynı alanda saat 09:45’te ise kutlama töreni gerçekleştirilecek, saat 11.00’da ise İsmail Kahraman Kültür Merkezinde fotoğraf sergisinin açılış töreni düzenlenecek.

KURBAN BAYRAMI GENEL BAYRAMLAŞMA 

Kentte, geleneksel bayramlaşma töreni, bayramın ikinci günü yapılacak.

Bayramlaşma töreninin 2 Eylül Cumartesi günü saat 13.00'da Sahil dolgu alanında yer alan Kültür Park Yanında kurulacak olan Bayramlaşma Çadırında gerçekleştirileceği bildirildi.

Buradaki bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri saat: 14.00’te Devlet Hastanesine, 14.30’da İtfaiye Müdürlüğüne, 15.00’te İl Jandarma Komutanlığına ve saat: 15.45’te Güneysu’da bulunan Özel Harekat Polis merkezine ziyarette bulunacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!