Advert
Advert
Advert

CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı admin

CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı, mesajında, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Kuva-i Milliye ruhu ile başlattığı Ulusal Kurtuluş Savaşında, düşmana son darbeyi Dumlupınar'da vurup, topraklarımızdan atmasıyla kurduğu; çağdaş, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti Türkiye Cumhuriyetimizin 'Yurtta Barış, Dünyada Barış' ilkesiyle de taçlandırıldığını ifade ederek, bu taçlandırılış sonrası, kuruluş yıllarında ülkemizi emanet ettiği gençlerimizin getirildiği nokta oldukça vahim olduğunu kaydetti.

Cumhuriyetimizin cemaatler, tarikatlar ve karanlık güçlerle, emperyalizmin dış ve içteki işbirlikçileriyle geldiği bugün, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlamının  çok büyük olduğunu kaydeden İl Başkanı Rakıcı, mesajında şunları kaydetti: “Ülkemizin düştüğü ve içerisine sokulduğu bu zor durumdan kurtulmasının yolu, yine Atatürk'ün gösterdiği yolda ve çizgide ülkeyi yönetmekten geçmektedir. O'nun dediği gibi: ‘Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve mensuplar memleketi olamaz; en doğru, en hakiki yol, medeniyet yoludur. Medeniyetin emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir.’ Kaldı ki, softa ve mollalarla, din sömürüsüyle çıkar ve menfaat uğruna ülkenin bölünme aşamasına getirilmesinden çıkmak, ülkemizin kuruluş ayarlarına dönmekle olasıdır. Bu duygularla kutladığımız 30 Ağustos Zafer (Kurtuluş) Bayramını bizlere yaşatan ve armağan eden başta Büyük Önder ve Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla, Ulusal Kurtuluş Savaşının her aşamasında, gözünü kırpmadan canını veren ülkemiz insanlarını şükran ve rahmetle anıyor, anıları önünde saygıyla eğiliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler Adalet'ten, Demokrasiden, Barıştan, özgürlüklerimizden ödün vermeden; ülkemizin birlik ve bütünlüğüne karşı yönelen her türlü saldırı ve girişime karşı durarak, Tam Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin, Atatürk ilke ve devrimlerinin savunucusu olmaya ve sonsuza kadar yaşatılması için mücadele etmeye devam edeceğiz...           Hiçbir güç ve kuvvet bizi bu yolumuzdan döndüremez, korkutamaz ve yıldıramaz!.. Ülkemiz ve Cumhuriyetimizin en temel varoluş ilke ve değerlerine karşı girişilen hiçbir hain ve kahpe saldırıyı kanıksamayacağız ve hiç birinden korkmayacağız, yılmayacağız, boyun eğmeyeceğiz!.. Ne Darbe, Ne Dikta; Yaşasın Tam Bağımsız Demokratik Türkiye Cumhuriyeti!"

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!