Advert
Advert
Advert

Solar Kablo Fiyatları Neye Göre Değişiyor

Aslında bu sorunun cevabını az çok tahmin edebilirsiniz lakin sebebini tahmin etmenize rağmen yine de en ucuzunu seçmek istersiniz. Zannedersiniz ki en ucuz olanı benim cebim için en çok yarar sağlayan faktör olacaktır.

Solar Kablo Fiyatları Neye Göre Değişiyor
Solar Kablo Fiyatları Neye Göre Değişiyor Hakkı DUMAN

Aslında bu sorunun cevabını az çok tahmin edebilirsiniz lakin sebebini tahmin etmenize rağmen yine de en ucuzunu seçmek istersiniz. Zannedersiniz ki en ucuz olanı benim cebim için en çok yarar sağlayan faktör olacaktır. Halbuki tam tersi kısa vadede yarar ama uzun vadede çok büyük zarar olacaktır. Hemde öyle bir zarardan bahsediyoruz ki sadece parasal  değil büyük bir can veya mal kaybı da olacaktır

Peki Ne Yapmalıyım

Şimdi size burada çok terimsel bir şekilde konuşarak sıkmak istemem. O yüzden size en yalın hali ile bu işi açıklamak istiyorum. Sadece solar kablo fiyatları incelerken bakarken en çok dikkat etmeniz gereken tek bir terimi açıklayacağım ki gerçekten bu önemlidir. Alacağınız solar kablolar EN 60364-7-712 standartlarına uygun olmasına bakın. Çünkü bunlar aşırı soğuk veya aşırı sıcaklara çok dayanıklıdırlar. Yahut etki edebilecek diğer aşırı faktörler içinde ideal üretimlerdir. Evet bu tür solar kablo fiyatları biraz yüksektir lakin uzun vadede alacağınız ucuz solar kablodan çok daha fazla size kâr sağlayacaktır. Nitekim bu tür solar kablolar tam 25 yıla değin ömür hayatı bulunurken diğer ucuza aldığınız solar kablolar için değil bir tarih ne zamana değin süreceği için bile bir tarih veremeyiz. Çünkü her an bir aşırı etki sonucu yok olabilir ve yok olurken etrafındakilere de büyük zarar sağlayabilir. Hatta sağlayabilir değil kesinlikle sağlar.

Solar Kablo Fiyatlarına​ Etki Eden Ne?

Solar kablo fiyatları degişkenliğine etki eden elbette çok faktör var ama en önemli unsurlardan biri akım taşıma kapasiteleridir. Ne kadar çok akım taşıma kapasitesi var ise o kadar çok fiyat miktarıda artar. Ve aynı zamanda tabi ki de kaliteside bu işte etkendir. Kalite arttıkça fiyatta artar. Ve bu yüzden sizi etkileyen fiyatı değil kalitesi olsun. Unutmayın beş koyup 1 almak var. Birde  10 koyup 20 almak var. Tek fark ilk koyacağınız miktardan biraz fazla ama kârı ilkine oranla kat be kat fazla olacaktır

Ucuz Solar Kablonun Ne Zararı Var ki?

Solar kablo fiyatları nasıl değişir? Nelere bağlıdır? Kısaca anlattık. O zaman gelin bir de size ucuz solar kabloların vereceği olasılığı yüksek kaçınılmaz zararları anlatalım. Aldığınız ucuz solar kablo kalitesiz olacaktır, siz ne düşünürseniz düşünün. Bu kablolar enerji taşırken direk ısınmaya başlayacaktır. Bu ısınma sonucunda kablonuzun ömrü kısalacak ve her şeyden öte aldığınız verimde büyük oranda azalacaktır. Ve işin olası en kötü yanı ise vereceği büyük mali zarardan daha çok çıkaracağı zarar ile sebeb olacağı ölümler olacaktır. Bu yüzden sizi etkileyen solar kablo fiyatlarından daha çok alacağınız solar kablonun kalitesi olsun.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!