Advert
Advert
Advert

Otomatik Şanzıman Arızaları Belirtileri

Otomatik Şanzıman Arızaları Belirtileri
Otomatik Şanzıman Arızaları Belirtileri Hakkı DUMAN

Kolay kullanımından dolayı daha sıklıkta tercih edilen ve diğer bir takım özelliklerinin de etkisi ile günümüzde en çok kullanılan modeller arasında yerini almaktadır. Hem bayanların hem de bayların vites konusundaki sıkıntılarını gideren otomatik şanzımanlar ile hayatlarımız daha kolay bir hale gelmiştir ve insan hayatını ciddi derecede kolaylaştırmıştır. İnsanlar özellikle otomatik vites şanzıman araç tercihlerinden dolayı bu tarz araçların satışı daha fazla olmaktadır.

                Hem ülkemiz üzerinde hem de dünya piyasası üzerinden satış adetlerine bakılacak olursa otomatik şanzımanlı araçların daha keyifli bir şekilde kullanılmasının yanı sıra kullanıcıların da daha rahat bir şekilde yola adapte olunması konusunda büyük önem arz etmektedir. 

                Araçlarda yer alan motor ile tekerlerin bağlantıyı sağlayan ve aracının hızının ayarını sağlayan vitesler, arabalar için en önemli olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. Vites dişlilerinde yer alan en küçücük bir arızanın meydana gelmesi ileriye dönük büyük problemlerin habercisi olabilmektedir. Bu sebepten dolayı da araç sahiplerinin sorunlarına dair bilgi sahibi olmaları ve bu doğrultuda hareket etmeleri gerekmektedir. Her araç sahibinin motor tamirinden anlaması gerektiğinden tabi ki bahsedemeyiz ama araçlar adına bazı küçük çözümler de üretebilmemiz bu hususta önem arz etmektedir.

                Otomatik şanzımana sahip olan araçların herhangi bir sıkıntı yaşaması sırasında araç sahiplerinin en yakın yetkili servislere başvurması gerekmektedir. Tecrübelerine güvenebileceğiniz bir servis olan Bostancı oto servisi sizlere bu konuda en çok yardım sağlayacak olan servislerden birisidir. Otomatik şanzıman arızalarının belirtilerinden bazıları şunlardır.

-Yağ pompasında

-Tork vektöründe

-Şanzıman muhafazasında ya da vites gruplarında herhangi bir sıkıntı yaşanması

-Hidrolik valf gövdesinde meydana gelen arıza belirtilerinden herhangi birisi ile karşı karşıya gelmeniz durumunda DSG Şanzıman Servisi gibi deneyimli servislerden hizmet alabilirisiniz. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!