Advert
Advert
Advert

Uçaklar bu Kez Atmaca İçin İnebilir

Atmaca Transferi bitirip ligi forse etme peşinde

Uçaklar bu Kez Atmaca İçin İnebilir
Uçaklar bu Kez Atmaca İçin İnebilir admin

Özgür’den Mutlusu Yok

Çaykur Rizesporlu Özgür Çek, kendisini en çok mutlu eden şeyin yeşil – mavili taraftarların kendisine olan sevgisi olduğunu belirterek “ bu beni çok mutlu ediyor “ dedi.

Manisaspor maçında attığı iki frikik golü ile yıldızlaşan sol kanat oyuncusu Özgür Çek, sezonun ilk maçında alınan üç puandan dolayı çok moralli olduklarına vurgu yaparak;” Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk, öyle de oldu. İlerleyen haftalarda daha da hazır olup, yolumuza sağlam adımlarla devam etmek istiyoruz. Taraftarın geçen sezondan beri bana olan sevgisinin farkındayım ve bu beni çok mutlu ediyor, performansıma da yansıyor. Attığım iki frikik gol ve kazandığımız galibiyetten dolayı çok mutluyum, bu yolun sonu inşallah şampiyonluk olacak” ifadesini kullandı.

Jeneriklik Gollere Devam!

Geçen sezon Süper ligde bir çok maçta kalesine jeneriklik goller gören yeşil – mavili takımın TFF 1.ligde çıktığı ilk maçta yine jeneriklik bir gol kalesine gördü.

Manisaspor’un kazandığı penaltı atışını güzel bir şekilde kurtarmaya başaran kaleci Gökhan, dönen topu penaltı atışını kullanan Axel Meye’nin röveşata ile topu ağlara göndermesine engel olamamıştı.

Yenilen bu gole çok kızan teknik direktörü Hikmet Karaman; Kalecimiz penaltıyı kurtardı ama o pozisyondan sonra takım olarak ceza sahasında hazır olmamız gerekiyordu. Dönen topu çıkarmamız gerekiyordu. Kaleci Gökhan’ı alkışlıyoruz ama sonra ki dönen topu mutlaka almamız gerekiyordu” dedi.

Jantscher Kiralık Gidecek

Çaykur Rizespor’un kadrosunda yer alan Avusturyalı oyuncu Jakob Jantscher Yunanistan yolcusu.

Yeşil – mavili takım kadrosu içinde kendisine bir türlü yer edinemeyen Jantscher’i Yunan liginden bir takım kiralamak istediği öğrenildi.

Yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle bu transfer izin verecek olan Çaykur Rizespor bu oyuncuyu göndererek, yerine çok iyi bir 10 numara oyuncu transfer edeceği belirtildi.

Mehmet’in İlk Maçta Başı Döndü!

Yeşil – mavili takımın ilk transferi olan Mehmet Uslu, Manisaspor maçında oyuna sol bek başlarken, daha sonra Özgür Çek ile yer değiştirerek sol önde oynamaya başlamıştı. Atılan ikinci golde asist yapmayı başaran deneyimli sol kanat oyuncusu oyunun ilerleyen dakikaları içinde hocasından aldığı talimat ile bu kez sağ kanatta görev aldığı gözlendi.

Öte yandan bundan önce memleketi Adapazarı’nın plakası olan 54 numarayı sırtında taşıyan Mehmet’in Çaykur Rizespor takımında değişiklik yaparak bu kez 5 numaralı formayı giydiği gözlendi.

AJANS53 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!