Advert
Advert
Advert

İYİDERE ÜLKÜ OCAKLARINDAN YENİ BAŞKAN HASAN KEMAL YARDIMCIYA TAM DESTEK

RİZE ÜLKÜ OCAKLARINDAN YENİ BAŞKAN HASAN KEMAL YARDIMCIYA TAM DESTEK

İYİDERE ÜLKÜ OCAKLARINDAN YENİ BAŞKAN HASAN KEMAL YARDIMCIYA TAM DESTEK
İYİDERE ÜLKÜ OCAKLARINDAN YENİ BAŞKAN HASAN KEMAL YARDIMCIYA TAM DESTEK admin

Rize ülkü ocakları ve ilçe ocakları adına Rizespor Başkanlığı adına gelmiş olan Hasan Kemal Yardımcı abimize yeni görevi hayırlı uğurlu olsun Allah bu yolda yar ve yardımcısı olsun.

Bilindiği üzere geçmiş yönetimin şehirle küskünlüğü taraftara üsten bakış açışı Rize sporu şehrin takımı olmaktan çıkarmış ve şahıslar takımı haline getirmiş. Biz ülkü ocakları olarak nerde nasıl yanlışlar yapıldığının bilincindeyiz. Yeni yönetim anlayışı inşallah bu eksikliği giderecektir.

Rize sporumuzun çatısı altında şehri toplamamız için her bölgeden yönetici kişilere ihtiyaç vardır. Rizespor tekrar söylüyoruz siyasi bir oluşum değildir her kesimden insanlar bu oluşumun içinde olmalıdır.

Taraftara sahip çıkılıp Taraftar grupları dinlenmeli ve yönetimin yanında yer almalıdır. Rize şehri kenetlenip birbirlerine milliyetçi duygularla sarılması gerekmektedir. Şehirle taraftarla iletişime geçecek kulüple taraftar arasında köprü görevi yapacak yöneticilerin iyi seçilmesi gerektiğini düşünmekteyiz.

Sivil toplum örgütleri başta olmak üzere Rize’nin esnafı memuru işçisi Halkıyla istişare içinde olunmalıdır. Rize Ülkü ocakları yeni yönetimin arkasında her konuda yardımcısı olacağından kimsenin şüphesi olmasın Rize şehri Rize sporunun aşığıdır. Üstüne düşeni gerekeni halkımızın yapacağından eminiz biz hazırız Rizeli hazırdır. Eze Eze 1. Lige

                      

              İyidere Ülkü Ocakları Başkanı

OSMAN METE                

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!