Advert
Advert
Advert

Buzdolabı Ve Çamaşır Makinesi Arızası

Buzdolabı Ve Çamaşır Makinesi Arızası
Buzdolabı Ve Çamaşır Makinesi Arızası Hakkı DUMAN

Beyaz eşyanın veya bilgisayar, akıllı telefon ve tablet gibi dijital cihazlar sıklıkla arıza görebilmektedir. İyi bir tamirden sonra sıfır mesabesinde olan bu cihazlar tekrardan daha önceki gibi kullanılabilir. Beyaz eşyaların arıza görmesi buzdolabı ve çamaşır makinesi gibi eşyalara evimizin içinde çok alıştığımız için bu cihazların yokluğu büyük bir eksiklik olarak görülmektedir. Hızlı bir şekilde arıza servisi bulmak ve arızalanmış olan buzdolabı veya çamaşır makinesini tamir ettirmek de ev halkı tarafından hemen yapılmasını istenilen bir şeydir. 

Beyaz eşyalarda Arçelik markası diğer markalara göre ülkemizde çok fazla kullanılmaktadır. Sağlamlığı ile de tanınan bu markanın arıza gördüğünde tüm parçaları bulunabilmektedir. Beyaz eşya üzerinde bir çok tasarımı bulunan Arçelik markası Bornova arçelik servisi tamir ve bakım hizmeti vermektedir. Oluşan bir arıza yüzünden servise teslim edilmiş bir beyaz eşya hızlı bir şekilde tamiri yapılarak veya parça değişimi gerektiriyorsa parça değiştirilerek ürün sahibine teslim edilmektedir.

Beyaz eşyalardan en fazla kullanılanlardan olan buzdolabı, çamaşır makinesi, çamaşır kurutma makinesi, fırınlı ocak ve bulaşık makinesi olarak bilinmektedir. Arçelik markası bir çok küçük ev aletleri, elektrik süpürgesi, klima ve tost makinesi gibi ürünler de piyasaya sürmektedir. Kullanıcılarının çok memnun kaldığı bu marka uzun süreden beri ülkemizde en fazla kullanılmakta olan markalar arasındadır.

Karabağlar arçelik servisi olarak Arçelik markalı çamaşır makinesi, buzdolabı, fırınlı ocak, çamaşır kurutma makinesi, bulaşık makinesi, tost makinesi, klima, elektrik süpürgesi ve küçük ev aletlerinin tamir bakım ve onarımı yapılmaktadır. Tüm beyaz eşyalar ve dijital cihazların tamiri yapıldığı gibi, servislerde bakım da yapılmaktadır. Bakım her çeşit sürekli kullanılmakta olan ürün için beş yıl kullanım süresi geçtikten sonra mutlaka yapılmalıdır. Bu durumda bakımı yapılan ürünün arızası olup olmadığı tespit edildikten sonra kullanım süreci bir miktar daha uzatılabilir. Tamir ve bakım yaptırma süreci ilk iki yıl geçtikten sonra ücretli olarak yaptırılır. Çünkü ilk iki yıl ücret alınmamasının bir sebebi olan garanti kapsamı tüm beyaz eşyalarda ve dijital cihazlarda ürünü koruma altına almaktadır. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!