Advert
Advert
Advert

Eski İlçesinden Yeni Müdüre Hayırlı Olsun

İyidere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ahmet Hamdi Yılmaz’a eski görev yeri olan İyidere İlçe Protokolünden hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Eski İlçesinden Yeni Müdüre Hayırlı Olsun
Eski İlçesinden Yeni Müdüre Hayırlı Olsun admin

İyidere Kaymakamı  Orhan Altun beraberinde İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, Ak Parti İyidere İlçe Başkanı Telat Tüfekçi, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Şamlı ve Sabit Karafazlı ile birlikte İyidere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden kısa bir süre önce Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ahmet Hamdi Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarette Altun ve beraberindekiler Yılmaz’a yeni görevinde başarılar diledi. 

Samimi bir ortamda sohbet havasında geçen ziyarette Rize’nin eğitim konusunda gerekli ve yeterli fiziki imkana sahip olduğunu ifade eden Mete, eğitim ve öğretimde Rize’nin daha yüksek bir seviyeye ulaşacağına inandığını söyledi. 

Yılmaz ise yıllardır Rize’de görev yaptığını ve Rize’yi hak ettiği eğitim seviyesine çıkarmak için fiziki olarak önlerinde bir engel olmadığını ifade ederek, “Küçük dokunuşlar ile valiliğimizin, belediyemizin, gençlik ve spor İl müdürlüğü ile paydaş kurumların desteği ile bunu başaracağımıza inanıyorum. Hedefimiz, şehrimizi, akademik başarının yanında sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda iyi bir noktaya getirmektir" dedi. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!