Advert
Advert
Advert

Rize'de 50 Kişi Çağrı Merkezinde Çalışabilecek

Türk Telekom’un çağrı merkezi şirketi AssisTT, Rize Çağrı Merkezi’nde görev almak üzere 18-35 yaşları arasında, en az lise mezunu 50 adayı istihdam edeceğini duyurdu.

Rize'de 50 Kişi Çağrı Merkezinde Çalışabilecek
Rize'de 50 Kişi Çağrı Merkezinde Çalışabilecek admin

4 Ağustos 2017 tarihine kadar gerçekleştirilecek başvurular için adayların  www.assisttkariyerim.com adresinden başvuru yapmaları gerekiyor.

Türkiye genelinde 19 il ve 25 ayrı lokasyonda 10 bini aşkın çalışanıyla hizmet veren Türk Telekom iştiraki AssisTT, Türkiye’nin dört bir yanında işe alımlar yaparak ülke istihdamına katkı sağlamaya devam ediyor. Rize’de 2011 yılında açılan ve yaklaşık 400 kişiye istihdam sağlayan AssisTT Çağrı Merkezi, İŞKUR desteği ile düzenlenecek İşbaşı Eğitim Programı kapsamında 50 kişiye daha iş olanağı sunuyor.

Adaylarda aranan özellikler

AssisTT Rize Çağrı Merkezi'ne müşteri temsilcisi pozisyonu için başvuracak adaylarda; 18-35 yaşları arasında ve en az lise mezunu olma şartı aranıyor. Adayların ayrıca; düzgün diksiyon, etkili iletişim ikna ve analiz yeteneği, vardiyalı çalışmaya uyum, hedef odaklılık, zaman yönetimi yetkinlikleri de değerlendiriliyor. Erkek adaylarda; askerliğini tamamlamış veya en az iki yıl tecilli olanların başvuruları kabul ediliyor.

Başvurular www.assisttkariyerim.com adresinden yapılacak

AssisTT bünyesinde çalışmak isteyen adayların başvurularını 4 Ağustos 2017 tarihine kadar  www.assisttkariyerim.com adresinden yapmaları gerekiyor.

Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden olan ve yenilikçi teknolojileri ile sektöre yön veren AssisTT, yatırımlarını büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu’ya yönlendirerek genç bireylere iş olanağı sağlıyor. AssisTT, bölgedeki ekonomik hayatı canlandırarak, Türkiye ekonomisine de katkı sağlıyor.

AssisTT Hakkında

AssisTT, Kasım 2007’de yüzde yüz Türk Telekom iştiraki olarak kuruldu. Geleneksel çağrı merkezi işlevlerinin ötesine geçen AssisTT; satış-pazarlama, sosyal medya yönetimi ve mailing gibi birçok alanda müşterilerine çözüm sunan bir “contact center” şirketi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye genelinde 19 il ve 25 lokasyonda 10 bini aşkın çalışanıyla hizmet veren AssisTT, bir müşteri irtibat noktası olarak, Türk Telekom’un yanı sıra, birçok kamu kurumu ve özel şirkete stratejik yol arkadaşı olarak hizmet veriyor.

Türk Telekom Grubu Hakkında

176 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Türk Telekom, Türkiye’nin ilk entegre telekomünikasyon operatörüdür. Müşterilerin hızla değişen iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına en güçlü ve en doğru şekilde cevap verebilmek amacıyla 2015 yılında Türk Telekomünikasyon A.Ş., Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. ve TTNET A.Ş. tüzel kişiliklerini mevcut şekliyle muhafaza ederek ve tabi oldukları mevzuat ve regülasyonlara tamamen uyarak, “müşteri odaklı” ve entegre bir yapıya geçmiştir. Bireysel ve kurumsal hizmetler alanında geniş hizmet ağı ve zengin ürün çeşitliliğine sahip olan Türk Telekom, Ocak 2016 itibarıyla mobil, internet, telefon ve TV ürün ve hizmetlerini ‘Türk Telekom’ tek marka çatısı altında bir araya getirmiştir.

“Türkiye’nin Çoklu Oyuncusu” Türk Telekom’un, 30 Haziran 2017 itibarıyla 13,2 milyon sabit erişim hattı, 9,1 milyon genişbant ve 18,8 milyon mobil abonesi bulunmaktadır. Türk Telekom Grubu şirketleri Türkiye’yi yeni teknolojilerle buluşturma ve bilgi toplumuna dönüşüm sürecini hızlandırma vizyonuyla, 81 ilde 33.621 çalışanıyla hizmet vermektedir.

Türk Telekomünikasyon A.Ş., PSTN ve toptan genişbant hizmetlerini sunmakta olup, mobil operatör Avea İletişim Hizmetleri A.Ş., perakende internet hizmeti , IPTV, Uydu TV, Web TV, Mobile TV, Smart TV Hizmetleri sağlayıcısı TTNET A.Ş., Televizyon yayıncılığı ile isteğe bağlı yayıncılık (VOD) hizmetleri sağlayıcısı Net Ekran Şirketleri, yakınsama teknolojileri şirketi Argela Yazılım ve Bilişim Teknolojileri A.Ş., BT çözüm sağlayıcısı Innova Bilişim Çözümleri A.Ş., çevrimiçi eğitim yazılımları şirketi Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş., çağrı merkezi şirketi AssisTT Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş., toptan veri ve kapasite servis sağlayıcısı Türk Telekom International ve iştiraklerinin yüzde 100'üne sahiptir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!