Advert
Advert
Advert

Çaykur İşçi Alımı Yapacak

ÇAYKUR'un Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'da bulunan fabrikalarında çalıştırmak üzere 33 eski hükümlü veya terörle mücadelede yaralanan (TMY) statüsünde kayıtlı iş arayanlarla 13 engelli geçici işçi alımı yapacağı öğrenildi.

Çaykur İşçi Alımı Yapacak
Çaykur İşçi Alımı Yapacak admin

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) tarafından Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun ili ve ilçelerindeki fabrikalarında çalıştırılmak üzere Beden İşçisi mesleğinde eski hükümlü veya terörle mücadelede yaralanan (TMY) statüsünde kayıtlı iş arayanlarla, engelli en az ilkolul mezunu 46 geçici işçi alımı yapılacağı öğrenildi.

Alımı yapılacak mevsimlik geçici işçilerin illere göre dağılımı; Rize için 21 eski hükümlü veya terörle mücadelede yaralanan (TMY) statüsünde kayıtlı iş arayanlar, Trabzon için 8 eski hükümlü veya terörle mücadelede yaralanan (TMY) statüsünde kayıtlı iş arayanlar ve 11 engelli, Artvin için 2 eski hükümlü veya terörle mücadelede yaralanan (TMY) statüsünde kayıtlı iş arayanlar, Giresun için 2 eski hükümlü veya terörle mücadelede yaralanan (TMY) statüsünde kayıtlı iş arayanlar ve 2 engelli şeklindedir. 

Başvurular 15 Ağustos 2017 tarihinden itibaren İşkur il müdürlüklerine ve İşkur'un internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Başvurular 10 gün sürecek ve 24 Ağustos 2017 tarihinde İşkur İl Müdürlüklerinde mesai bitiminde, internet üzerinden ise aynı gün saat 23.59'da sona erecek.

4 ilde işe alınacak işçilerin tamamı Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonunda 6 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 13.30'da çekilecek noter kurasıyla belirlenecek. 

Geçici işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacak. Ancak, işgücü talebi ilan edildikten sonra başvuru süresi içerisinde diğer illerden ikametini Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun ili veya ilçelerine taşıyan adayların başvurusu kabul edilmeyecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!