Advert
Advert
Advert

Rize'de Uyuşturucu Operasyonu

Rize'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar kapsamında yakalanan 2 kişi tutuklandı.

Rize'de Uyuşturucu Operasyonu
Rize'de Uyuşturucu Operasyonu admin

Rize İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele görevlileri tarafından yürütülen Uyuşturucu madde ticareti yapanların yakalanması, uyuşturucu madde kullanılmasının engellenmesi, uyuşturucu suç organizasyonlarının deşifre edilmesine yönelik çalışmalar kapsamında gözaltına alınan B.F ile M.E.’nin evlerinde yapılan aramalarda 37.15 gr uyuşturucu ele geçirildi.
“Uyuşturucu veya Uyarıcı Maddeleri Ruhsatsız veya Ruhsata Aykırı Olarak Ülke İçinde Satmak, Satışa Arz Etmek, Başkalarına Vermek, Sevk Etmek, Nakletmek, Depolamak, Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak, Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak" suçlarından haklarında adli işlem yapılan B.F ile M.E. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevine gönderildiler.
Öte yandan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yürütülen çalışmalarda ise toplam 425 paket kaçak sigara ve 15 şişe kaçak içki ele geçirilirken, gözaltına alınan Gürcistan uyruklu şüpheliler E.G., L.P., T.J. ve D.J. yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldılar.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!