Advert
Advert
Advert

Değirmendere Parkına Ödül Verildi

MİARGEM tarafından 3.’sü düzenlenen "Etkin Belediye Proje Yarışmasında” Rize Belediyesi, Değirmendere Parkı ile Çevre ve Altyapı Projeleri kategorisinde 3.’lük ödülü aldı.

Değirmendere Parkına Ödül Verildi
Değirmendere Parkına Ödül Verildi admin

Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi (MİARGEM) tarafından üçüncüsü düzenlenen "Etkin Belediye Proje Yarışmasında" ödül sahibi belediyeler belirlendi. Çevre ve Altyapı Projeleri, İyi Yönetim Projeleri, Sosyal-Ekonomik ve Kültürel Projeler ile  Tarihi ve Kültürel Mirasın Korunmasına Yönelik Projeler olmak üzere 4 ayrı kategoride düzenlenen yarışmaya toplam 76 Belediye ve bağlı kuruluş 137 proje ile katılırken; Rize Belediyesi, Değirmendere Parkı  ile Çevre ve Altyapı Projeleri kategorisinde 3.’lük ödülü aldı.

Çevre ve altyapı projeleri, iyi yönetim projeleri, sosyal-ekonomik ve kültürel projeler, tarihi ve kültürel mirasın korunmasına yönelik projelerin olduğu yarışmada belediyecilikte yenilikler yapan Türkiye'nin dört bir yanından belediyeler Ankara Green Park Otel'de düzenlenen ödül törenine katıldı.

Türkiye'nin Etkin Belediyelerinin Etkin Projelerine ödüllerini; AK Parti Manisa Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Murat Baybatur, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, MHP Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ile MİARGEM Başkanı Halil Memiş takdim etti.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 3.’lük ödülü kazanan park alanında yaptığı incelemede, “Şehrimizin estetik bakış açısını ön plana çıkaran bir bakış açısı ön plana koyuyoruz. Düzenlenen yarışmada Çevre ve Altyapı Projeleri kategorisinde üçüncülük derecesi aldık. 100 belediyenin ortaya koyduğu projeler yarıştı. Yarışmadaki amaç farklı projelerin ortaya konarak birbirlerine örnek olmasını sağlamaktı. Bu doğrultuda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Başkan Kasap, açıklamasının ardından parkı inceleyerek yapılması gerekenler konusuna teknik ekibine talimatlarını verdi.Rize Belediyesi Değirmendere Dinlenme Parkı’na verilen ödülü, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap adına Rize Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Işıl Hatinoğlu aldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!