Advert
Advert
Advert

İhsan Kalkavan Ebediyete Uğurlandı

Eski CHP Samsun Milletvekili ve FIFA kokartlı hakem Mete Kalkavan'ın babası İhsan Kalkavan, toprağa verildi.

İhsan Kalkavan Ebediyete Uğurlandı
İhsan Kalkavan Ebediyete Uğurlandı admin

Samsun'da, 64 yaşında hayatını kaybeden eski CHP Milletvekili ve FIFA kokartlı Süper Lig hakemlerinden Mete Kalkavan'ın babası Ahmet İhsan Kalkavan toprağa verildi.

İki yıldır evinde yatağa ve solunum cihazına bağlı yaşamını sürdüren, dün solunum yetmezliğine bağlı olarak yaşamını yitiren Kalkavan için Büyük Cami'de öğle vakti cenaze namazı kılındı.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Asım Çillioğlu’nun da katıldığı cenazeye, Mete Kalkavan, Kalkavan ailesi ve yakınları ile Vali Osman Kaymak, CHP Genel Başkan yardımcıları Haluk Koç, Seyit Torun ve Erdal Aksünger, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, eski Gençlik ve Spor Bakanı AK Parti Samsun Milletveki Akif Çağatay Kılıç ile Fuat Köktaş, CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Hayati Tekin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Mete Kalkavan'ın spor camiasından arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazının ardından Ahmet İhsan Kalkavan'ın cenazesi, Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Kalkavan, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği, Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Samsun Şehir Kulübü Başkanlığı, Deniz Ticaret Odası Samsun Temsilciliği görevlerinde bulundu. 

Oğlu Mete Kalkavan'ın 2 yıl önce yönettiği Galatasaray-Mersin İdmanyurdu maçını izlemek için İstanbul'a giden Ahmet İhsan Kalkavan, maç çıkışı kalp krizi geçirmişti. Kalkavan, kalp krizinin ardından devam eden sağlık sorunları nedeniyle evinde tedavi görmekteydi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!