Advert
Advert
Advert

Paykasa nedir?

Paykasa kredi kartına alternatif olarak çıkarılan ve ön ödemeli sistem olarak uygulanan ve artık hiçbir risk taşımadan yüzde yüz güvenli alışveriş yapma imkanı oluşturan bir uygulamadır. Dünyada oldukça fazla yer eden Paykasa ön ödemeli sistem sanal bir ödeme aracıdır.

Paykasa nedir?
Paykasa nedir? Hakkı DUMAN

Hayatın önemli bir parçası olan alışveriş yapma ihtiyacı mutlaka ihtiyaçların karşılanması için gerekli olan bir uygulama olarak hayatımızda yer alır. Artık sanal ortamda alışveriş yapmak kolay bir hal olmasından dolayı;  birçok kişi tarafından internet üzerinden alışveriş yapma daha cazip hale gelmiştir. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde özellikle ödeme araçları önem taşımaktadır. En çok kullanılan kredi kartı olan ödeme aracı internet üzerinden sorun yaratması nedeniyle son zamanlarda alışveriş tutkunları için hayal kırıklığı oluşturmaktadır. Artık kredi kartına alternatif olarak ortaya çıkan Paykasa ödeme ile çok daha kolay bir ödeme şekli oluşturulmuştur.

 Paykasa kredi kartına alternatif olarak çıkarılan ve ön ödemeli sistem olarak uygulanan ve  artık hiçbir risk taşımadan yüzde yüz güvenli alışveriş yapma imkanı oluşturan bir uygulamadır. Dünyada oldukça fazla yer eden Paykasa ön ödemeli sistem sanal bir ödeme aracıdır. İnternet üzerinden alışveriş yapılan süre içerisinde sadece 16 haneli pin kodundan oluşan rakamlarla yapılan alışveriş; tamamıyla güven taşımaktadır. Bu sayede Paykasa ile kolaylıkla güvenli olarak internet üzerinden alışveriş daha hızlı ve kolay olmaktadır. Paykasa satışı yapan siteler üzerinden istediğiniz limiti belirleyerek Paykasa sahibi olmanız kolaylıkla size sunulmaktadır. Sadece limiti sitenin hesabına geçirdiğiniz andan 5-10 dakika sonra 16 haneli pin kodundan oluşan numaralar size gönderilir ve bu numaralarla Paykasa ödeme kabul eden siteler de istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz.

Oyun siteleri ve birçok alışveriş sitesi artık Paykasa satın al ile ödemeyi kabul ediyor. Bu açıdan avantaj sağlayan bu durum sizin hiçbir kimlik bilginizi içermemesi nedeniyle sizin için de artık vazgeçilmez olacaktır. Kullanımdan sonra kendini iptal eden Paykasa ile artık hiçbir riski taşımadan gönül rahatlığı ile alışveriş yapma imkanı bulabileceksiniz.

​Ayrıca İstediğiniz zaman yeni limitler belirleyerek tekrar tekrar pay kasayı kullanma imkanı bulabilirsiniz. İnternet üzerinden astropay satın al satışı yapan sitelere girerek canlı destek veya müşteri hizmetlerinden bilgi alarak paykasayı kolaylıkla edinebilirsiniz. Paykasa ile güvenilir alışverişin tadını çıkarmak için sadece limitinizi belirlemek ve başvurmak yeterlidir anında sahip olduğunuz Paykasayı hemen kullanabilir ve zevkli alışverişinizi sürdürebilirsiniz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!