Advert
Advert
Advert

Erdoğan'dan adalet yürüyüşü tepkisi

Recep Tayyip Erdoğan, 450 KM yürüyenlere tepki gösterdi: Şehitler için 4.5 dakikalarını ayırıp Fatiha ya da Yasin okudular mı?

Erdoğan'dan adalet yürüyüşü tepkisi
Erdoğan'dan adalet yürüyüşü tepkisi admin

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan "15 Temmuz Milli İrade Zaferinin Analizi Kitabı"nın tanıtımında konuştu.

Erdoğan, "Bunlar milleti de kendileri gibi balık hafızalı zannediyorlar. Biz Menderes'i ve iki önemli arkadaşını ipe götürenleri unutmadık. Siz kim adalet kim? Teröristler için 450 km. yol yürüyenler, onların şehit ettikleri için 4.5 dakikalarını ayırıp Fatiha ya da Yasin okumuş mudur?""SOKAKTA ARANAN ADALETİN ADI İNTİKAMDIR"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Sokakta aranan adaletin adı intikamdır. Onun sonu da vandallıktır. Adaletin aranacağı meşru zeminler bellidir. Meclis'i çalıştırmamak için her yola başvuranlar, şimdi çıkmış 'Meclis devre dışı bırakıldı' diye uğraşıyorlar. Bunun için de ağlamaya başladılar. Anayasa Mahkemesinden kürsü hakimlerine, savcılara kadar hukuk sisteminin tüm mensuplarına hakaret edenler, 'adalet' diye yeri göğü inletiyor. Adalete giden tüm yolları tıkamayı maharet sananlar siz değil misiniz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!