Advert
Advert
Advert

INFINITY PERFUME, Rize’de Açıldı

Çay TV Spor Müdürü Togay Muratoğlu, ticaret hayatına atıldı. Televizyon ekranlarının başarılı ismi Muratoğlu’nun Remzi Kızıltoprak ve Yaşar Çavuşoğlu ile ortak olduğu “INFINITY PERFUME”nin açılışı görkemli bir şekilde gerçekleşti.

INFINITY PERFUME, Rize’de Açıldı
INFINITY PERFUME, Rize’de Açıldı admin

Rize halkına kalıcı kokuları sunacak olan INFINITY Parfümerinin Doğu Karadeniz Bölgesinde ilk şubesi, Togay Muratoğlu, Remzi Kızıltoprak ve Yaşar Çavuşoğlu ortaklığında Tuzcuoğlu Memişağa Parkı karşısında hizmete açıldı.

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen açılış törenine, AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Saadettin Türüt, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Pınarbaş, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Rize Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Bakırcı,  MÜSİAD Rize Şube Başkanı Recep Taylan, RİPORT Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu, İyidere Ülkü Ocakları Başkanı Osman Mete ile işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kurdela kesimi öncesi kısa bir konuşma yapan işyeri ortaklarından Çay TV Spor Müdürü Togay Muratoğlu, “Kokular insan hayatına renk katan ayrıntılardır. Bizler de bu ayrıntılar ile Rize halkının hayatlarını renklendirmeyi hedefliyoruz. Koku başlı başına bir kültürdür. Hedefimiz kalıcı koku, kalıcı hizmet” ifadelerini kullanırken, INFINITY markasının yerli bir firma olduğuna vurgu yapan Yaşar Çavuşoğlu ise “Memleketime hizmet etmenin mutluluğunu ortaklarım Togay Muratoğlu ve Remzi Kızıltoprak ile birlikte yaşıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Çay Tv program yapımcılarından Emekli İmam Necati Hutoğlu'nun yaptığı dua ile açılış kurdelesi kesildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!