Advert
Advert
Advert

İstediğin Sertifika Programını Seç, Sen De Bir Adım Öne Geç!

İstediğin Sertifika Programını Seç, Sen De Bir Adım Öne Geç!
İstediğin Sertifika Programını Seç, Sen De Bir Adım Öne Geç! Hakkı DUMAN

İş dünyasında kendine yer edinmek uzun ve meşakatli bir süreç ister. Fakat bunlardan önce doğru iş fırsatını yakalamamız gereklidir. Pek çok üniversite mezunu, mezun oldukları gibi iş aramaya başlar. Fakat aldıkları eğitimi pratiğe dökebilecekleri bir iş bulmak kolay değildir.

 

Günümüzde genç nüfusun büyük çoğunluğu üniversite okumaktadır. Dolayısı ile firmalar aradıkları elemanlar içinden en donanımlı olanı seçeceği için, yalnızca üniversite diplomasına sahip olmak, öncelikli tercih sebebi olmaktan çıkmıştır. Eğer babanızın bir şirketi ya da doğuştan gelen enteresan bir şansınız yoksa, kendini gelişitrmeye başlamış kişilerden bir adım geride olduğunuzu bilmelisiniz. Tabii hemen karamsarlığa düşmeye gerek yok. Henüz herşey bitmiş değil. İstediğiniz işe kavuşma şansına erişmenin çeşitli yolları var.

 

Diplomanın yanında ek bir ya da iki dil bilmek sizi bir adım öne geçirebilir. Ancak iş dünyasında kendinize köklü bir yer edinmek istiyorsanız bu da yeterli olmayacaktır. Yöneticiler, üst düzey çalışanların firma için daha etkili çalışabilmesi için finans, yönetim, insan kaynakları, pazarlama ve satış konularında donanımlı kişileri tercih etmeye meyillidir. Bu tip sertifika programları almış kişiler bir adım öne geçmeyi başaracaklardır.

 

Online sertifika programları, ücretsiz uzaktan eğitim sertifika programları ve hatta ücretsiz sertifika programları gibi eğitim seçenekleri bulunan sertifika programları ile kendinizi bir parça geliştirmeniz mümkündür. Ancak bu tip e sertifika portalı sayfalarından verim almak güçtür. Hiç bir eğitim yüz yüze olan kadar etkili olmayacaktır. Ciddi bir referans edinmek için, alanında kendini kanıtlamış bir eğitim merkezinde, gerçekten almak istediğiniz sertifika programları ile zaman kaybetmeden kendinizi geliştirmeniz, başarınıza başarı katmanıza yardımcı olabilir.

 

İstanbul Business School, çeşitli sertifika programları ile sizi bir adım öne geçirmeyi hedeflemektedir. İş dünyası hakkında tecrübe edinmeniz için, konusunda uzman kişiler tarafından eğitilme fırsatına, istediğiniz alandaki sertifika programları ile kavuşabilirsiniz. Bu sayede, üniversitede aldığınız eğitimi pekiştirir, üzerine eklediğiniz hatrı sayılır bir sertifika ile istediğiniz işi kolaylıkla bulabilirsiniz. 

 

Sizlere küçük çaplı bir MBA fırsatı sunan İstanbul Business School’da başarı tesadüf olmaktan çıkacaktır. İstediğiniz sertifika programları ve sertifika programları 2017 takvimine ulaşmak için İstanbul Business School internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!