Advert
Advert
Advert

HALI STORES

Evinizin en işlevli ve en aktif bölümü olan mutfaklara ayrıca özen gösteren siz sevgili hanımlar, mutfağında değişiklik yapmak isteyenler ya da eşine tatlı sürprizler yapmak isteyen beyler eğer oradaysanız, mutfağınızı hayallerinize yaklaştırmak istemez misiniz?

HALI STORES
HALI STORES Hakkı DUMAN

Evinizin en işlevli ve en aktif bölümü olan mutfaklara ayrıca özen gösteren siz sevgili hanımlar, mutfağında değişiklik yapmak isteyenler ya da eşine tatlı sürprizler yapmak isteyen beyler eğer oradaysanız, mutfağınızı hayallerinize yaklaştırmak istemez misiniz? Mutfak duvarlarınız boyandı, zemini kaplandı. Dolaplarınız seçildi, mutfağınıza uygun eşyalarınız da hazır. Bir de halı eklediniz mi tamamdır.  Dekorasyonunuzun tamamlayıcı parçası olan halılar, mutfağınızı da renklendirecektir. Mutfaklar sadece evinizin bir bölümü değildir. Yemek yapma ve yeme işlevi dışında, ailenin bir araya geldiği, kahve sohbetlerinin vazgeçilmez adresidir. Mutfak için, sosyal bir odadır demek doğru olacaktır. Bu nedenle mutfaklar diğer odalara nazaran daha sıcak ve samimi bir ortama sahip olmalıdır. Sadece dekore etmek yeterli olmayacaktır. Kullanışlı ve pratik ev eşyaları kullanmak, yemeklerinizin tadı gibi mutfağınıza da güzellik katacaktır.

Bu eşyalar arasında mutfak halıları, mutfak dekorasyonu için arka planda da kalsa da özenle seçilmesi gereken bir detaydır. Gelelim sıkça sorulan mutfak halısı nasıl olmalı sorusuna halınızın kullanışlı ve pratik olması sizi birçok mutfak kazası ve sorunundan koruyacaktır. Bardak kırılması, kırıntılar, yağ lekeleri gibi gündelik ve can sıkıcı sorunlara çözüm olacak halılar seçilmelidir. Leke tutmaması, kolay silinebilir olması, her mevsime uyumlu olması, yıkanabilir olması, kolay taşınması, desen ve dokuması kaymaz tabanlı mutfak halısı olması gibi birçok detay mutfağınızda şık bir görünüm sağlarken mutfağınızı daimi olarak temiz tutmanızı da sağlayabilir. Halı Stores’da mutfağınız için birçok farklı halı modeline ulaşabilir, mutfağınıza estetik bir görünüm katabilirsiniz. Tercih edeceğiniz halılar ile evinize gelen misafirlerinizi mutfağınıza hayran bırakırken, hayalinizdeki mutfağa sahip olmanın mutluluğu ile mutfağınızdan çıkmak istemeyeceksiniz.

Mutfak halısı modelleri 2017 trendleri içinde arasında kaşmir mutfak halısı, baskılı halılar, örgü halılar ve oldukça revaçtadır. Tüm bu işlevsel, pratik ve şıklığı bir arada bulunduran halılarınız ile sizi yansıtan ve artık tamamlanan mutfağınızda keyifle vakit geçirebilirsiniz. Mutfağınıza bir bütün olarak bakıldığında, halılarınız kolayca fark edilecek ve işlevselliği nedeniyle hem mutfağınızı hem de kendinizi memnun edeceksiniz. Mutfak eşyalarınız ile kombin yaptığınızda ise uyum ve görsellik iştahınızı kabartacaktır. Severek kullandığınız mutfağınızda yaptığınız yemeklerin tadı ve sıcak sohbetleriniz ile mutfağınız tatlanacak. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!