Advert
Advert
Advert

Rize’de Kanser Hastaları Motivasyon İftarında Buluştu

Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği ve protokol üyeleri, kanser hastaları ve aileleri ile iftarda buluştu.

Rize’de Kanser Hastaları Motivasyon İftarında Buluştu
Rize’de Kanser Hastaları Motivasyon İftarında Buluştu admin

Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği  üyeleri, Ramazan Ayı boyunca evlerde yaptıkları iftar ziyaretlerinin yanı sıra, toplamda 120 davetlinin katıldığı iftar programı düzenledi. Kanser hastaları ve yakınlarına motivasyon amaçlı düzenlenen programa il protokol üyeleri de katıldı.

Kanser hastaları ve yakınları; iftar öncesi ortak sorunlarını paylaşıp, birlik- beraberlik ve dayanışma örneği gösterirken, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp, akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlarını açma mutluluğunu yaşadılar.

İftar programına, Vali Erdoğan Bektaş ve eşi Esma Bektaş, Rize Milletvekili Hasan Karal ve eşi Nazire Karal, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve eşi Pınar Karaman, Rize İl Müftüsü İsmail İsmail Yalçın ve eşi Fatma Yalçın, Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’un eşi Özlem Aksoy, Rize Dernekler İl Müdürü Kazım Demirci, Çay TV Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Torlak, Rize Onkoloji Hastanesi Doktorları ile Dernek Başkanı Dr. Nilüfer Emen, yönetim kurulu üyeleri, kanser hastaları ve aileleri katıldı.Dernek Başkanı Dr. Nilüfer Emen, programda yaptığı konuşmada üç yıl önce kurulan derneğin ilk günden bugüne kadar aralıksız olarak faaliyetlerine devam ettiğini ifade ederek, “Özellikle son iki yıl içerisinde hastalarımıza manevi şifa amaçlı Umre programlarımız olmuştur. Bunun devamını sağlamak istiyoruz. Dolayısıyla hayırsever vatandaşlarımız bugüne kadar desteklerini verdiler, bundan sonra da desteklerini bekliyoruz. Esas amacımız kanser hastalarına ve hastalığına dikkat çekmektir. Kanser hastalarımızın evlerine yaptığımız iftar ziyaretlerinin yanı sıra bugün burada bir motivasyon ve farkındalık iftarı düzenledik. Katılımlarınız için teşekkür ederim ‘’ dedi.Vali Erdoğan Bektaş ise konuşmasında, ‘’Bu çok önemli insanlığa faydalı olan derneğimizin yapmış olduğu birlik beraberlik ve dayanışma iftar yemeğinde bir araya gelmemizden büyük memnuniyet duydum.’’ İfadelerini kullanırken, Milletvekili Hasan Karal ise, ‘’Bu derneğimiz yapmış olduğu çok faydalı hizmetleri yakından takip ediyorum. İlimizde sağlık alanında çok önemli işler yapılmıştır. Bundan böyle hep hastalarımızın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!