Advert
Advert
Advert

Aynı Tas Aynı Hamam Mahkemeye Vermeye Devam Ediyor

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, avukatı aracılığıyla Gazeteci Yazar Fatih Sultan Kar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Aynı Tas Aynı Hamam Mahkemeye Vermeye Devam Ediyor
Aynı Tas Aynı Hamam Mahkemeye Vermeye Devam Ediyor admin

İstanbul’a bağlı Ümraniye ilçesi Atakent Polis Karakolu’na giderek ifade veren Gazeteci-Yazar Fatih Sultan Kar; “Küfür ve hakaret benim dünyamda yer almaz. Bana gözdağı vermeye çalışıyorlar. Herkes sussa ben susmayacağım” dedi.
Kitabınızı yazdım ödülünüz bu mu olacaktı
Kar açıklamasında şunları dile getirdi; Şüpheli ithamında bulunduğunuz ben Fatih Sultan Kar, Metin Kalkavan’ın şu an başkanlığını yürüttüğü Çaykur Rizespor Kulübünün Tarihini kitap haline getirmiş ayrıca Rize ve İstanbul Tarihi üzerinde 15 adet kitabı yayınlanmış şu an aramızda yer almayan ve topluma değer katmış sayısız Rizeli’nin hayat hikayelerini hatıralarını kitaplaştırmış gazetelerde ve internet sitelerinde yayınlayarak onları yarınlara taşımayı hedeflemiş Rize ilinde ve yaşadığı İstanbul’da ham dolsun sevilen birisiyim. Kendileri konumlarını ortaya koyarken karşı tarafı da göz ardı etmemelidirler.
Veremeyeceğim hiçbir hesabım yok
Rizespor Kulübü başkanın şahsına ailesine hiçbir zaman hakaretim olmamış, kötü söz ve hakaret içeren yazışmalarım olmamış, etrafında bu tarz yazı yazanları da uyarmışımdır. Ben Sayın Kalkavan’ın spor adamlığını başarısız buluyor ve eleştiriyorum. Bir şehrin kulüp başkanlığını yürüten insan eleştirilere açık olmalıdır. Her eleştireni Feto hain örgütüne mensup insanların yaptığı gibi yargıya taşımak yargıyı fuzuli işgalden ibarettir. Veremeyeceğimiz bir hesabımız yoktur. Mahkemeler adalet dağıtıcı mercilerdir. Seni mahkemeye veririz tehditliyle beni kendilerini eleştirmekten geri koymak istiyorlar.
Kurumsal kimlik ve kulüp çalışanı
İftira ve hakaret benim mizacımda olmayan iki unsurdur.  Asıl ben, beni bu yakıştırma ile karşı karşıya bırakanlardan davacıyım. Ben Rizespor kulübüne bir tuş kadar yakınım. Aranma adres tespiti ve şüpheli şahıs terimleri benim dünyamdan uzaktır. Kısa bir süre önce yine Rizespor Başkanına yazdığım bir eleştiriye kulüpte çalışan Mustafa Tansuyu isimli şahıs göreceksin seni mahkemeye vereceğiz benim elime düşeceksin gibi nahoş yaklaşımlarda bulunmuştur. Şu an içinde olduğum bu durumla Tansuyu ‘nun da ilgisi olduğunu düşünüyorum.
Hak bildiğim yoldan şaşmayacağım
Bahsi geçen Ateş Hatinoğlu’nun yazısını paylaştığımı bana ait olmadığını yazımın başında belirtiyorum. Ömrünü Rizespor Kulübüne adamış, Kulübün kitabını hazırlamış ve bu yönetim sonrası tarih bilincine önem veren bir yönetim le Rizespor’un müzesini için yıllardır kendi imkanlarıyla bir müze oluşturmayı hedefleyen şahsıma Metin Kalkavan tarafından gönderilen celbi ömür boyu bir ibret vesikası olarak saklayacağım.. Son olarak Başkana sesleniyorum Sayın Kalkavan Sizi her eleştireni mahkemeye vermek mahkemeyle korkutmak Feto ve örgütünün izlediği bir yoldur, bu yol size yakışmaz….

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!