Advert
Advert
Advert

Didik Didik Aradılar

Rize İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ramazan Bayramı öncesinde Rize Otogarı içerisinde ve çevresinde uygulama yaptı.

Didik Didik Aradılar
Didik Didik Aradılar admin

Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlarımızın mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, suçun önlenmesi ve suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahıslarla suça konu aletlerin yakalanması amacıyla otogar ve çevresinde asayiş uygulaması başlattı.

Okulların da tatile girmesiyle otogarda başlayan yoğunlukta, vatandaşların huzuru ve güvenliği için yürütülen çalışmaya, Terörle Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı görevliler ile Bomba Arama Köpeği Tini ve Uyuşturucu Dedektör Köpeği Hektor da katılırken, polis ekipleri 186 kişiye Genel Bilgi Taraması (GBT) yaptı. 17 otobüs ile otogar civarında bulunan 8 iş yerinde kontroller yapıldı. Yapılan kontrol ve aramalarda herhangi bir suç ve suç unsuru ile aranan şahıslara rastlanılmadı.

Emniyet yetkilileri, suç ve suçlularla mücadele kapsamında vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması ve huzurlu bir Rize için yapılan uygulamaların devam edeceğini belirttiler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!