Advert
Advert
Advert

Hikmet Karaman Artık Kalamaz

Çaykur Rizespor'da Yol Haritası Yapılacak olan Toplantı sonrasında belli olacak

Hikmet Karaman Artık Kalamaz
Hikmet Karaman Artık Kalamaz admin

İsmael 2. Kez Bıçak Altında

Osmanlıspor maçında sakatlanarak sezonu kapatmak zorunda kalan Çaykur Rizespor’un Iraklı Milli oyuncusu İsmael’in yeniden ameliyat olacağı öğrenildi.

Geçen ay İstanbul Acı Badem Hastanesinde çapraz bağlarından ameliyat olan Iraklı oyuncu Ülkesine gitmişti.

Bu hafta yeniden İstanbul’a gelecek olan İsmael’in aynı bölgeden 2. Kez ameliyat olacağı öğrenildi. Iraklı oyuncu yeni sezonda Çaykur Rizespor formasını sakatlık nedeniyle giyemeyeceği öğrenildi.

İndirim Yapmasa Aday Bolluğu Var

Çaykur Rizespor yönetimi önümüzdeki hafta İstanbul’da yapacağı toplantıda yeni sezon öncesi yeşil – mavili takımın yol haritasını belirleyecek.

90 Milyon liralık süper lig gelirinden 15 Milyonluk TFF 1.lig gelirine düşen Çaykur Rizespor’da yönetim ilk olarak eski teknik direktörleri Hikmet Karaman’la bir araya gelmeyi düşünüyor.

Yönetimin Kararı İndirime Bağlı!..

Yıllık 1 milyon 100 bin dolar karşılığı yeşil – mavili takımla anlaşması bulunan Hikmet Karaman’ın TFF 1.ligde ücretinden indirim yapması halinde kendisi ile yola devam edileceği, aksi halde yeni sezonda yolların ayrılacağı öğrenildi.

Deneyimli teknik adam Hikmet Karaman’ın 2,5 sezondan beri görev yaptığı ve bir hayli yıprandığı Çaykur Rizespor kulübünden ayrılmak istediği fakat Cumhurbaşkanından gelecek olan habere göre de devam edebileceği konuşuluyor.

Çaykur Rizespor yönetimi Hikmet Karaman’dan sonra takımın başına İbrahim Üzülmez, Hamza Hamzaoğlu, Tamer Tuna, Mesut Bakkal, Hakan Kutlu ve eski teknik direktörleri Mustafa Denizli’den birini getirmeyi planlıyor.

İç ve dış transfer için yeni teknik direktörün görevine başlamasını bekleyen yeşil – mavili yönetim, G.Saray’dan ayrılan Sabri ve Hakan, Osmanlıspor’dan Koray, Mehmet, Hakan ve Erdal, Başakşehir’den stoper Yalçın ve Eren, Alanyaspor’dan Birol ve Cenk Ahmet gibi tecrübeli oyuncularla katmayı düşünüyor.

Ozan ne kadar Alacak?

Çaykur Rizespor’un ilk dış transferi olan ozan Papakerin alacağı ücret belli oldu.

3 sene aradan sonra yeniden yeşil – mavili takıma dönen golcü oyuncu yıllık 500 bin lira ücret karşılığı imza attığı bu paranın 300 bininin garanti diğer geri kalan kısmının ise maç başı olduğu öğrenildi.

Süper Lige Geri Döneceğiz

Çaykur Rzespor basın sözcüsü Saffet Mete, yeni sezonda tek hedeflerinin yeniden süper lige yükselmek olduğunu belirtti.

Teknik kadro ve transfer çalışmalarının bu haftadan itibaren hız kazanacağını aktaran Mete;” Yönetim kurulu önümüzdeki hafta İstanbul’da toplanacak. Bu toplantıdan sonra alınacak olan kararlar bizim yol haritamızı belirleyecek. Transferler konusunda yabancı oyuncu sayısı fazlalığı var. Kweuke’ye yurt içinden ve yurt dışından gelen teklifler var. Hepsini oturup, değerlendireceğiz. Kaliteli bir kadromuz var. Bu kadroya tecrübeli birkaç isim daha eklemeyi düşünüyoruz. Bu ligde kalıcı değiliz, yeniden süper lige geri döneceğiz. Yönetim olarak bunun inancı içindeyiz” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!