Advert
Advert
Advert

Taraftara Rağmen Bu Karar Alınmaz

Çaykur Rizespor'da Klüp Başkanı Metin Kalkavan'ın önümüzdeki sezon da takımın başında kalıp süper lige çıkaerdıktan sonra görevi bırakabileceği kulislerde konuşulmaya başladı

Taraftara Rağmen Bu Karar Alınmaz
Taraftara Rağmen Bu Karar Alınmaz admin

Kalkavan Çıkartıp, Bırakacak!
Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Metin Kalkavan, bu hafta içinde Cumhurbaşkanı ile yapacağı görüşmede “yoruldum, bırakacağım” kelimesinin altına sığınmayacağı, tam tersine bu takımı yeniden Süper lige çıkartıp, o zaman bırakacağını söylemesi bekleniliyor.
Başkanın yakın çevresine söylediği bu sözler sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın desteği ile yeni sezonda her bölgede güçlü bir kadro kurmayı planlayan Metin Kalkavan’ın ilk olarak teknik direktör konusunu çözmek isteyecek.
Sözleşmesi sona eren teknik direktör Hikmet Karaman’dan yolların ayrılması sonrası bu koltuğa Mustafa Denizli, Hamza Hamzaoğlu, Hakan Kutlu, Taner Tuna ve Mesut Bakkal’dan birini oturtmayı planlayan yönetimin, bu isimler içinden eski teknik direktörleri ve Şampiyonluk sevinci yaşatan Mustafa Denizli ve Osmanlıspor’dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu nun bir adım önde oldukları öğrenildi.
Atmaca Tecrübeye Sarılacak!..
Yeni sezonda TFF 1. Ligde mücadele edecek olan yeşil – mavili takım geçen sezon başında yaptığı gençlik hatasını bu sezon yapmayacak.
Gençlik Ateşi Yaramamıştı..
Geçtiğimiz sezon takımın yaş ortalamasını 2 yaş birden düşüren ve daha çok genç oyuncularla sözleşme imzalayan Rizespor, lig boyunca kaybettikleri maçlarda tecrübe eksikliği yaşamıştı.
Bu sezon TFF 1 ligde daha çok bu ligi bilen tecrübeli oyuncuları kadrosuna katacak olan yeşil – mavili ekip şimdiden kolları sıvadı. Kadroda geçen sezondan gelen genç oyunculardan Recep Niyaz, Oğuz Han, Oğulcan gibi isimlerin yanına tecrübeli isimleri ekleyecek olan yeşil – mavili ekipte başta kaleci ve stoper olmak üzere, orta saha ve hücum bölgesinde görev yapan en az 4 -5 tecrübeli oyuncularla önümüzde ki hafta sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Süper ligin tecrübeli isimlerini de belirleyen yönetimin Medipol Başakşehir takımından ayrılan Yalçın Ayhan, Türk pasaportu olan Karabükspor’lu Dany, Osmanlıspor’dan kaleci Hakan Arıkan, Erdal Kılıçaslan ve Mehmet Güven’le birlikte Aytemiz Alanyaspor’da forma giyen iki Rizeli oyuncu Birol Parlak ve Cenk Ahmet Alkılıç yer alıyor.
Rize Önce Kadroyu Eritecek!
Çaykur Rizespor’da şişkin kadro yeni sezon öncesi eriyecek.
Yeşil – mavili takımın kadrosunda yer alan 14 yabancı oyuncudan kaleci Dıallo ve stoper Oboabona dışında Şanlıurfaspor’da kiralık olarak top koşturan Atıemwen, bu sezon beklentileri karşılamayan Tuszynskı, Jantscher ve Nosa ile yolların ayrılacağı, bu isimlere Ali Faez ve Yakoubini’nde ekleneceği öğrenildi.
Gemiyi İlk Fareler Değil, Kaptan Terk Ediyor!
Öte yandan Çaykur Rizespor’un takım kaptanı Kweuke’nin 1.ligde top koşturmak istememesi nedeniyle golcü oyuncu ile yolların kesin olarak ayrılacağı öğrenildi. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!