Advert
Advert
Advert

Duruşumuzda Herhangi bir Değişiklik Yok

Çaykur Rizespor Kulübü Resmi Açıklama Yayımladı

Duruşumuzda Herhangi bir Değişiklik Yok
Duruşumuzda Herhangi bir Değişiklik Yok admin

Trabzon ile Rize coğrafik olarak birbiri ile komşu iki Karadeniz şehridir. İki şehrin halkı da birbirine düşman değil, bilakis komşuluk ilişkileri ve Karadeniz insanının doğasından gelen içtenliği ile karşılıklı olarak irtibat halindedir. Sportif alandaki gelişmelerin, iki şehir halkını karşı karşıya getirmesine müsaade edilmemelidir.                                                Trabzonspor başkanının en son açıklamasında samimi ve içten olduğuna inanmak istediğimizi belirtmek isteriz. 
 
            Ama öncelikle bilinmelidir ki; Çaykur Rizespor kulübü olarak, sezon sonunda yaşananlarla ilgili  duruşumuzda herhangi bir değişiklik olmamıştır. 
 
            Bazı basın organlarında : TFF Başkanı Demirören'in  "Sizleri toplantı sonunda sahneye davet edelim ve orada tüm kamuoyu önünde el sıkışın" şeklinde bir teklifin olduğu yer almıştır. TFF Bşk.Yıldırım Demirören'in her iki kulüp başkanını biraraya getirerek , mevcut gerilimin sonlandırılmasına yönelik çabalarının iyi niyet çerçevesinde olduğu hiç kimse tarafından gözardı edilemez. 
Bu teklif Trabzonspor'lu yöneticiler tarafından kabul görmüş olsa da, Başkanımız Metin Kalkavan ve yöneticimiz Aykut Ferah tarafından kabul edilmemiştir.
 
            Ayrıca; bahse konu üçlü fotoğrafın haricinde, toplantı sonrasında yöneticilerimiz, Trabzonspor'lu yöneticilerle karşılıkı bir görüşme yapmıştır. Bu görüşmede başkanımız ve yönetim kurulu üyemiz  tarafından, konu ile ilgili olarak düşüncelerimiz ve tespitlerimiz detaylı olarak kendilerine aktarılmıştır ve gerekenlerin yapılması konusundaki beklentilerimiz kendilerine iletilmiştir.
 
            Başkanımız ve yönetim kurulumuz, kulübümüzün kurumsal yapısı gereği olarak faaliyetlerine de devam etmektedirler. Zaman zaman çeşitli görüşmeler de gerçekleştirmektedirler. Ancak, yapılan her görüşme içeriğinin de kamuoyuna açıklanması beklenemez. Yönetim kurulumuz gerekli bilgileri, gerekli zamanda açıklayacak ve kamuoyu ile paylaşacaktır.

 

Camiamıza ve kamuoyuna duyurulur.

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!