Advert
Advert
Advert

Gözyaşları Çaykur Rizespor İçin Aktı

Spor Toto Süper Lig’in 34. hafta karşılaşmasında kümede kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor, evinde konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor’u penaltı golüyle 1-0 mağlup etse de Bursaspor’un Trabzonspor’u mağlup etmesinden dolayı küme düşen son takım oldu. Çaykur Rizespor'un küme düşmesi nedeniyle Yeşil Mavili taraftarlar gözyaşlarını tutamadı. Bursaspor, Süper Lig'de 6 hafta sonra galibiyet elde ederek kümede kaldı. Ligin 27. haftasında konuk ettiği Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup ettikten sonra yaptığı 6 karşılaşmayı da kaybeden ve son 6 maçta rakip filelere gönderdiği 3 gole karşılık kalesinde 22 gol gören yeşil-beyazlılar, sezonun son maçında Trabzon deplasmanında kazanarak puanını 38'e yükseltti ve ligde kalmayı başardı.

Gözyaşları Çaykur Rizespor İçin Aktı
Gözyaşları Çaykur Rizespor İçin Aktı admin

Spor Toto Süper Lig’in 34. hafta karşılaşmasında kümede kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor, evinde konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor’u penaltı golüyle 1-0 mağlup etse de Bursaspor’un Trabzonspor’u mağlup etmesinden dolayı küme düşen son takım oldu. Çaykur Rizespor'un küme düşmesi nedeniyle Yeşil Mavili taraftarlar gözyaşlarını tutamadı.

Bursaspor, Süper Lig'de 6 hafta sonra galibiyet elde ederek kümede kaldı.

Ligin 27. haftasında konuk ettiği Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup ettikten sonra yaptığı 6 karşılaşmayı da kaybeden ve son 6 maçta rakip filelere gönderdiği 3 gole karşılık kalesinde 22 gol gören yeşil-beyazlılar, sezonun son maçında Trabzon deplasmanında kazanarak puanını 38'e yükseltti ve ligde kalmayı başardı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!