Advert
Advert
Advert

Rize Valisi Erdoğan Bektaş'ın Adını Kullanarak Vatandaşları Dolandırdılar

Rize Valiliği, bazı kişi veya kişilerin Vali Erdoğan Bektaş'ın adını kullanarak yardım ve bağış talebinde bulunulduğu tespit edilmesi üzerine vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş'ın Adını Kullanarak Vatandaşları Dolandırdılar
Rize Valisi Erdoğan Bektaş'ın Adını Kullanarak Vatandaşları Dolandırdılar admin

Rize Valiliği,  Vali Erdoğan Bektaş'ın isminin kullanılarak hayırsever vatandaşlarımız ve şirketler aranılarak yardım ve bağış talebinde bulunulduğu tespit edildiğini bildirdi. Valilik, bu tür durumlarla karşılaşan vatandaşların  hiç vakit kaybetmeksizin Valiliğe, İl Emniyet Müdürlüğü'nün 155 veya İl Jandarma Komutanlığı'nın 156 numaralı telefonlarına ihbarda bulunmasını istedi.

Valilik'ten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: Son günlerde Sayın Valimizin ismini veya makamını kullanılarak, gerek ilimizde gerekse de ilimiz dışındaki hayırsever vatandaşlarımız ve şirketler aranarak, ihtiyaç sahiplerine yardım bahanesiyle vatandaşlarımızın iyi niyet duygularını istismar ederek yardım ve bağış talebinde bulunulduğu tespit edilmiştir.

Bu günlerde Valiliğimizce başlatılan herhangi bir yardım kampanyası olmadığından talep edilen yardım ve bağışlar ile Valiliğimizin hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Başta Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş olmak üzere; Vali Yardımcılarımız, Kaymakamlarımız, herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak ihtiyaç sahiplerine yardım toplama adı altında aranan hayırsever vatandaşlarımız bu tür telefonlara itibar etmemelidir. Vatandaşımız böyle bir durumla karşılaştığı takdirde, hiç vakit kaybetmeksizin Valiliğimize, İl Emniyet Müdürlüğü'nün 155 veya İl Jandarma Komutanlığı'nın 156 numaralı telefonlarına ihbarda bulunmalıdırlar.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!