Advert
Advert
Advert

Bursaspor Ordu'ya Geldi

Bursaspor, ligin son haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor karşılaşması için 4 gün önceden özel uçakla Ordu’ya gitti.

Bursaspor Ordu'ya Geldi
Bursaspor Ordu'ya Geldi admin

Bursaspor, ligin son haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor karşılaşması için 4 gün önceden özel uçakla Ordu'ya gitti. Yeşil-beyazlılar maç gününe kadar hazırlıklarını burada sürdürecek.
Spor Toto Süper Lig'in geride kalan haftalarında topladığı 35 puanla küme düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan yeşil-beyazlı ekip, son hafta mücadelesinde kader maçına çıkacak. 3 Haziran Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacak olan müsabakada Trabzonspor ile karşılaşacak olan Timsah, rakibini mağlup etmesi durumunda ligde kalacak.

Mustafa Er ve Gançev çalıştıracak
Kritik karşılaşma öncesi maça daha iyi konsantre olabilmek adına bugün saat 16.00'da özel uçakla Ordu'ya hareket eden Bursaspor kafilesi, maç gününe kadar hazırlıklarını Ordu Stadı'nda basına kapalı olarak sürdürecek. Antrenörler Mustafa Er ve Ivko Gançev idaresinde çalışacak olan Bursasporlu oyuncuların Ordu yolculuğu öncesi morallerinin bir hayli bozuk olduğu gözlendi.

İş adamları uğurladı
Öte yandan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis ve Komite Üyeleri ve iş dünyası kuruluşları temsilcileri de yeşil-beyazlı kafileyi havalimanından uğurladı. Yolculuk öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, kulüp Başkanı Ali Ay'ın maddi manevi yanlarında olduklarını ve oyunculara kendileri adına söz verebileceklerini söyledi. Burkay, daha sonra kaptan Batalla ve Harun Tekin'e ise, "Bu maçta manevi olarak oynayın. 3 milyonluk şehir yanınızda" mesajını verdi.

 

Bursaspor kafilesi Ordu’ya geldi

Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, maça daha iyi konsantre olabilmek için 4 gün önceden Ordu’ya giderek kampa girdi. 
Spor Toto Süper Lig’in geride kalan haftalarında topladığı 35 puanla küme düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan yeşil-beyazlı ekip, son hafta mücadelesinde kader maçına çıkacak. Adanaspor ve Gaziantepspor’un ardından ligde düşen son takımın belli olacağı haftada Bursaspor, deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Düşme hattında yeşil-beyazlıların 2 puan gerisinde 16. sırada yer alan Çaykur Rizespor ise Alanyaspor’u ağırlayacak.

Takımın başında Mustafa Er çıkacak
Trabzonspor’a karşı alacağı galibiyetle ligde kalacak olan Bursaspor, maça daha iyi konsantre olabilmek adına karşılaşmaya Ordu’da hazırlanma kararı almıştı. Bugün saat 16.00’da Bursa Yenişehir Havalimanından özel uçakla Ordu’ya hareket eden kafile, saat 17.00 sıralarında Ordu-Giresun Havalimanına iniş yaptı. Teknik Direktör Adnan Örnek’in geçen hafta oynanan Gençlerbirliği maçından sonra görevi bırakmasıyla takımın başına geçen yardımcı antrenörler Mustafa Er ve Ivko Gançev idaresinde Ordu’ya gelen kafileye, oyuncular, teknik heyet ve bazı yöneticiler dışında kimse alınmadı. Basın mensupları ve misafirlerin gidiş yolculuğunun yanı sıra dönüş yolculuğunda da takım uçağına alınmayacağı bildirildi.
Maç gününe kadar hazırlıklarını Ordu Stadı'nda sürdürecek olan yeşil-beyazlıların tüm antrenmanları basına kapalı olarak yapacağı öğrenildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!