Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor Kendi Göbeğini Kesecek

Hikmet Karaman: İşimize bakacağız SPOR Toto Süper Ligde kalma yolunda kaderi son hafta belirlenecek olan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Hikmet Karaman, Aytemiz Alanyaspor maçı ile ilgili konuştu. Karaman, “3 puanı alıp işimize bakacağız” dedi.

Çaykur Rizespor Kendi Göbeğini Kesecek
Çaykur Rizespor Kendi Göbeğini Kesecek admin

Ligin son haftasında Aytemiz Alanyaspor ile çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Hikmet Karaman, hedeflerinin 3 puan olduğunu açıkladı. Ligde 5 hafta önce kalan tüm maçlarını kazanma hedefi koyduklarını hatırlatan Karaman, “Koyduğumuz bu hedef doğrultusunda karşılaştığımız zorlu maçları kazandık. Şimdi önümüzde tek bir maç kaldı. O maçı da kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. Önceki maçlara nasıl hazırlandıysak bu maça da böyle hazırlanacağız. Hafta sonu rakibimiz karşısında 3 puanı alıp işimize bakacağız.” dedi.

 

Karaman, rakipleri Bursaspor’un Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmaya ilişkin soruyu ise “O konulara girmiyoruz” diyerek yanıtsız bıraktı. 

 

OĞULCAN: BİZİM NE YAPACAĞIMIZ ÖNEMLİ

 

Çaykur Rizesporlu Oğulcan'da rakipten çok kendilerinin ne yapacağının önemli olduğunu belirterek "Biz kendi sahamızdaki maçı kazanamazsak rakiplerin ne yaptığının bir önemi yok. Alanyaspor maçında en iyi şekilde oynayarak kazanmak istiyoruz. Bu maçı kazanarak Trabzonspor-Bursaspor maçının sonucunu bekleyeceğiz. Öncelikle hedefimiz kazanmak. Tek konsantre olduğumuz Alanyaspor maçı.Bu maçı nasıl kazanırız diye düşünüyoruz. O doğrultuda çalışmalarımız sürüyor.” dedi.

Adını Siz Koyun!

Çaykur Rizespor’da kümede kalma primine Başkan Kalkavan , Osmanlıspor maçı sonrası son noktayı koyduğu öğrenildi.

Osmanlıspor maç sonu soyunma odasını inen kulüp Başkanı Metin Kalkavan, alınan kritik galibiyetten dolayı oyuncularına 20 bin lira prim verirken, hafta sonu oynanacak olan Alanyaspor maçının kazanılması ve ligde kalınması durumunda kümede kalma priminin rakamını oyuncularına bırakacağı öğrenildi.

Öte yandan Rizespor’u yakından ilgilendiren Bursaspor – Gençlerbirliği maçında Ankara temsilcisi alınan galibiyetten dolayı oyuncularına 30 bin lira prim dağıttığı öğrenildi.

Kral Rize’de Yok!

Cumartesi günü oynanacak olan Çaykur Rizespor – Alanyaspor maçında Akdeniz temsilcisinin Brezilyalı gol kralı Vagner Love Rize’de forma giyemeyecek.

G.Saray maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Vagner Love dışında Yunan savunma oyuncusu Tzavellas ve kanat oyuncusu Fernandes’in de sarı kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyecekleri öğrenildi. Öte yandan yeşil – mavili takımda cezalı olan oyuncular Oboabona ve Matic Fink. Sakatlık nedeniyle sezonu kapatan iki isim ise İsmael ve Yakoubi olduğu öğrenildi.

Özgür Çek: "Alanya maçını kazanıp, rakibi takip edeceğiz"
Çaykur Rizespor'un önemli isimlerinden olan Özgür Çek, yaptığı açıklamada çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, "Önümüzdeki maç bizler için çok önemli. Bu karşılaşmayı kazanıp rakibimizin durumunu takip edeceğiz. Bu hafta ligdeki konumumuz belli olacak. Zor bir süreçten geçiyoruz. İşimiz zor alacak ama kendi seyircimiz önünde oynayacağımız için avantajlıyız" ifadelerini kullandı.

Rize’de Sıkıntı Sol Taraf!

Alanyaspor maçı hazırlıklarını günde tek idmanla sürdüren yeşil – mavili takımda teknik direktör Hikmet Karaman’ın bu maç öncesi en büyük sıkıntıyı Sol bekte yaşayacak.

Kader Maçına 4 Eksik Var!

Çapraz bağları kopan İsmael, arka adalesinde yırtık olan Yakoubi dışında, ameliyattan yeni dönen Özgür Çek’in tam olarak hazır olmaması, bunun yanında o bölge için forma verdiği Oboabona ve Matic Fink’in sarı kart cezalısı olması nedeniyle teknik kadro Alanyaspor maç öncesi oldukça endişeli.

Dün yapılan çalışmada bu bölge için genç gurbetçi oyuncu Furkan Şimşek’i deneyen Karaman, maç günü nasıl bir karar vereceği merak ediyor.

Deplasman Avcısı Petrucci!

Çaykur Rizespor’un İtalyan orta saha oyuncusu Davide Petrucci bu sezon attığı 2 gollüde dış sahada attı.

Yeşil – mavili takımın Adanaspor ve Osmanlıspor deplasman maçlarından 6 puan çıkarmasını büyük katkı veren Petrucci, bu iki takımın filelerini birer kez havalandırmayı başarmıştı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!