Advert
Advert
Advert

Süper Lig yolunda büyük kapışma

Eskişehirspor ile Göztepe, Süper Lig'e çıkan son takım olmak için pazar günü Antalya Stadyumu'nda saat 21.30'da finalde karşı karşıya gelecek. İki efsane takımın kapışması aynı zamanda iki ünlü teknik adamın da düellosu olacak. Uzun yıllar Süper Lig'de birbirlerine rakip olan Mustafa Denizli ile Yılmaz Vural bu kez takımlarını bir üst lige taşımak için mücadele edecek. İki deneyimli çalıştırıcı da sezon ortasında göreve geldiler. Mustafa Denizli, şubat ortasında başına geçtiği Eskişehirspor'da play-off da dahil olmak üzere 16 karşılaşmada 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Yılmaz Vural ise 22 Mart'ta sözleşme imzaladığı Göztepe'de 11 mücadelede 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgilik bir performans ortaya koydu. İki ekibin bu sezonki maçlarında Göztepe evinde 3-0, Eskişehir ise sahasında 4-0 kazanmıştı. ÜÇ TAKIMI TAŞIDI Yılmaz Vural, 1994-95'te Eskişehirspor, 1995- 96'da Sarıyer ve 2005-06'da Antalyaspor'u Süper Lig'e çıkartma başarısı gösterdi. RİZE’Yİ ÇIKARTTI Mustafa Denizli, 2012-13 sezonunda Çaykur Rizespor'u ikinci yaparak direkt olarak Süper Lig'e yükseltmişti.

Süper Lig yolunda büyük kapışma
Süper Lig yolunda büyük kapışma admin

Eskişehirspor ile Göztepe, Süper Lig'e çıkan son takım olmak için pazar günü Antalya Stadyumu'nda saat 21.30'da finalde karşı karşıya gelecek. İki efsane takımın kapışması aynı zamanda iki ünlü teknik adamın da düellosu olacak. Uzun yıllar Süper Lig'de birbirlerine rakip olan Mustafa Denizli ile Yılmaz Vural bu kez takımlarını bir üst lige taşımak için mücadele edecek. İki deneyimli çalıştırıcı da sezon ortasında göreve geldiler. Mustafa Denizli, şubat ortasında başına geçtiği Eskişehirspor'da play-off da dahil olmak üzere 16 karşılaşmada 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Yılmaz Vural ise 22 Mart'ta sözleşme imzaladığı Göztepe'de 11 mücadelede 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgilik bir performans ortaya koydu. İki ekibin bu sezonki maçlarında Göztepe evinde 3-0, Eskişehir ise sahasında 4-0 kazanmıştı.
ÜÇ TAKIMI TAŞIDI
Yılmaz Vural, 1994-95'te Eskişehirspor, 1995- 96'da Sarıyer ve 2005-06'da Antalyaspor'u Süper Lig'e çıkartma başarısı gösterdi.
RİZE’Yİ ÇIKARTTI
Mustafa Denizli, 2012-13 sezonunda Çaykur Rizespor'u ikinci yaparak direkt olarak Süper Lig'e yükseltmişti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!