Advert
Advert
Advert

RİPORT’A ANLAMLI ZİYARET

RİPORT’A ANLAMLI ZİYARET

RİPORT’A ANLAMLI ZİYARET
RİPORT’A ANLAMLI ZİYARET admin

İyidere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Rize Liman İşletmeleri Yatırım AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Asım ÇİLLİOĞLU’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında liman ve ulaştırma hizmetleri yerinde görüldü.

            İyidere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2015 yılında İyidere ilçesinde eğitim öğretim faaliyetine başlamıştır. Lise bünyesinde bölgemiz ihtiyaçları göz önüne alınarak yeni bölümler açılmıştır. Yeni açılan Yiyecek İçecek Hizmetleri ile Ulaştırma Hizmetleri bölümleri bölgede yetişmiş insan gücü ihtiyacına cevap verecektir.

Lise’de Ulaştırma Hizmetleri Alanında öğrenim gören 23 öğrenci ile öğretmenleri Aysun TAŞÇI ve Müdür Yardımcısı Selçuk KALYONCU RİPORT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Asım ÇİLLİOĞLU’nu makamında ziyaret etti. Bölge ekonomisinde önemli yeri olan RİPORT AŞ.’yi ziyarette mesleki anlamda önemli tecrübeler edinildi.

            RİPORT Yönetim Kurulu Başkanı Asım ÇİLLİOĞLU Makamında öğrencileri ve öğretmenleri samimi bir şekilde karşıladı. Bu karşılamada Sn.Asım ÇİLLİOĞLU; “Çocuklarımız geleceğin teminatlarıdır. Bizlerde bu süreçte sektörün önemli birer çalışanı olacak bu evlatlarımıza her konuda destek vererek yetişmelerinde katkıda bulunacağız.” dedi.

ÇİLLİOĞLU sözlerinin devamında “İş güvenliği bizim sektörümüz için olmazsa olmaz önemli bir kuraldır. Limanlarda ve Lojistik üslerde iş güvenliğinin sağlıklı bir şekilde yapılmadığı durumlarda ölümcül kazalarla karşı karşıya kalınabilir. Bu yüzden ‘Önce İş Güvenliği’ uyarısını önemsemek gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

Yine Sn. ÇİLLİOĞLU “Eğitim kurumlarımızın mesleki eğitimde teorik bilgilerden çok, işi uygulamayla pratikle öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum. Staj dahil tüm eğitim safhalarında işetmelere bakanlığın tahsis edeceği bir usta öğreticiyle, öğrencilerin yaparak yaşayarak öğrenmelerinin çok daha sağlıklı olacaktır.” dedi.

Son olarak “Gençler; sosyal medyayı etkin ve doğru bir şekilde kullanın. Sektörünüzle ilgili olsun, sosyal yaşamınızla olsun, gündeme dair olsun tüm haberleri ve söz sahibi olmuş kişileri takip edip okuyun. Kendinizi geleceğe ve iş hayatına hazırlamanız ilerde çok işinize yarayacaktır. Kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkmak istiyorsanız araştırın, takip edin, azmedin ve çok çalışın.” diyerek gençlere tavsiyelerde bulundu.

Ziyaret sonrasında İyidere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Selçuk KALYONCU RİPORT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Asım ÇİLLİOĞLU’na  misafirperverliği ve öğrencilere verdiği samimi tavsiyeler için teşekkür etti. Ayrıca Okullarına vermiş oldukları destek için minnettar olduklarını belirtti. 

riport ziyaret asm çilloğlu rize ticaret ve sanayi odası başkan adayı iyidere mesleki ve teknik anadolu lisesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!