Advert
Advert
Advert

Abdullah Gül: Baykal'ı ciddiye almadım

Abdullah Gül, aktif siyasete girmeyeceğini bir kez daha yineledi, CHP'li Baykal'ın ortaya attığı iddiaları ise yalanladı.

Abdullah Gül: Baykal'ı ciddiye almadım
Abdullah Gül: Baykal'ı ciddiye almadım admin

Deniz Baykal'ın, "Abdullah Gül hayır cephesinin adayı olabilir mi" şeklindeki soruya verdiği "Ciddi olarak düşünülebilir" cevabı sonrası kulisler hareketlenmiş ve Abdullah Gül'ün aday olup olmayacağı merak konusu olmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuyla ilgili "Bu tür iddialar fitne hareketidir, virüs hareketidir" diyerek Deniz Baykal'a ağır suçlamalarda bulunmuştu.

Ardından gözlerin çevrili olduğu Abdullah Gül dün, bugünkü cuma namazı çıkışı bir açıklama yapacağını duyurmuştu.

BAYKAL'IN SÖZLERİNİ CİDDİYE ALMADIM

İşte Abdullah Gül'ün açıklamaları:

Geldiğiniz için önce teşekkür ederim. Sayın Baykal konuşmasına beni de dahil etti. Açıkçası ciddiye almadım. 367 meselesinin nasıl ortaya çıkıtğını çok iyi biliyorum o yüzden ciddiye almadım. Üzülerek görüyorum ki bazıları çok ciddiye almışlar.

SAYGIYI AŞARAK NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEYENLER VAR

Bazı arkadaşları saygı seviyesini de aşarak benim ne yapmam gerektiğini nasihat edecek kadar da ileri götürdüler buna çok üzüldüm. Uzun süredir bazı siteler, sosyal medya, başta ben olmak üzere AK Parti'nin gerçek öncüleri, kurucuları, içeride dışarıda başarısında çok büyük emeği geçmiş arkadaşlar hakkında ağza gelmeyecek laflar, küfürler, ahlak dışı davranışlar; bunların nasıl organize olduğunu dünya alem biliyor. Bunların karşılığında sukutumu koruyorum.

SİYASETE GİRMEYECEĞİMİ DEFALARCA SÖYLEDİM

Ben 7 sene tarafsız olarak Cumhurbaşkanlığı yaptım, siyasete girmeyeceğimi defalarca söyledim. Birikimimi paylaşıyorum arkadaşlarımla.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!