Advert
Advert
Advert

Rizespor taraftarları, O taraftarı unutmadı

Çaykur Rizespor taraftarları, Kayserispor karşısında alınan 4-2'lik mağlubiyetin ardından tribünde tek başına üzgün bir şekilde oturan taraftara ulaştı.

Rizespor taraftarları, O taraftarı unutmadı
Rizespor taraftarları, O taraftarı unutmadı admin

Spor Toto Süper Lig'in 22. Hafta karşılaşmasında evinde Kayserispor'u konuk eden Çaykur Rizespor sahadan 4-2 mağlup ayrılmış, maçın sonunda tribünler boşalırken Yeşil-Mavili renklere gönül vermiş yaşlı taraftarın uzun süre tribünde üzgün halde tek başına oturduğu fotoğrafı sosyal paylaşım sitelerinde gündem olmuştu.
Çaykur Rizespor taraftarlarının ortak platformu rizetribun.com üyeleri Emre Karaca, Emre Köse, Tolgahan Hut, Mustafa Ömür Levent, Yusuf Ziya Taş, bu fotoğrafın paylaşılmasının ardından O taraftara ulaştılar ve kendisini "Yılın En İyi Rizespor Taraftarı" plaketiyle ödüllendirerek, rizetribun.com'un ise onursal üyesi seçtiler.
1974 yılından bu yana Yeşil-Mavili renklere gönül verdiği öğrenilen koyu bir Rizespor taraftarı olan Mustafa Erkan, geçtiğimiz yıl maç esnasında ise kalp krizi geçirmiş. Sık sık tribün cezası aldığını da belirten Mustafa Erkan, sağlık sorunları olmasına rağmen Rizespor'un her maçına geldiğini belirtti.
Fotoğrafının paylaşıldığından haberi olmadığını belirten Erkan, "Önemli bir maça çıkıp bu maçtan mağlup ayrılmak moralimi çok bozmuştu. Uzun süre üzüntümden tribünden kalkamadım." diyerek, kendine böyle bir plaket verilmesinden dolayı Rizesporlu taraftarlara teşekkür ederek gençlerin Rizespor'a sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!