Advert
Advert
Advert

Rize’de Halkın Katılımı ile ÇED Toplantısı Düzenlenecek

Rize Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Rize Merkez İslampaşa Mahallesi Mevkii’nde “Türkiye’de Entegre Su Projeleri Hazırlamak İçin Teknik Destek Lot No:2 Kapsamında Rize Atıksu Arıtma Tesisi ve Altyapı (Atıksu, Yağmur Suyu ve İçme Suyu) Tesisleri” Projesi yapılması planlandığı kaydedilerek, proje kapsamında Çevresel Etki Değerlendirilmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için 14 Mart 2017 tarihinde saat: 10.00’da İsmail Kahraman Kültür Merkezi Küçük Salonda “Halkın Katılım Toplantısı” düzenleneceği ifade edildi. Açıklamada ayrıca ÇED Raporunun Almer Çevre Den. Müş. Müh. İş Sağ. ve Güv. Proje Tic. Ltd. Şti. tarafından hazırlandığı kaydedildi.

Rize’de Halkın Katılımı ile ÇED Toplantısı Düzenlenecek
Rize’de Halkın Katılımı ile ÇED Toplantısı Düzenlenecek admin

Rize Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Rize Merkez İslampaşa Mahallesi Mevkii’nde “Türkiye’de Entegre Su Projeleri Hazırlamak İçin  Teknik Destek Lot No:2 Kapsamında Rize Atıksu Arıtma Tesisi ve Altyapı (Atıksu, Yağmur Suyu ve İçme Suyu) Tesisleri” Projesi yapılması planlandığı kaydedilerek, proje kapsamında  Çevresel Etki Değerlendirilmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için 14 Mart 2017 tarihinde saat: 10.00’da İsmail Kahraman Kültür Merkezi Küçük Salonda “Halkın Katılım Toplantısı” düzenleneceği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca ÇED Raporunun Almer Çevre Den. Müş. Müh. İş Sağ. ve Güv. Proje Tic. Ltd. Şti. tarafından hazırlandığı kaydedildi.

Rize Rize Belediyesi Rize Atıksu Arıtma Tesisi ve Altyapı Tesisleri Projesi ÇED Halkın Katılımı ile ÇED Toplantısı Düzenlenecek
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!